Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru kedi arıyorumm.yardımcı olursanız sevinirim.

kedileri çok seviyorum.cins veya tekir farketmez.yardıma ihtiyacı olan bi yavruya bakmak istiyorum.bir siyam kedim var ama ailemin yanında.kendimde ayrıca bir kediye bakmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.izmirde yaşıyorum.şimdiden teşekkür ederim.

img

gokcegurkan

18 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben ıst melek bende melez kedıler var 3 de erkek eger ıstersen resımlerını gonderırım [email protected]

Tekir 6 aylık köpek beslediğim için vermek istiyorum.Kediyi gözleri açılmamışken sokakta buldum kedi verenlerin arasında resimleri var ama ayrıca ilgileniyorsan [email protected]

img

leventg

18 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

4 aylıkkedim var.Ve artık bakamıyorum,okulum bitti ve iş hayatına atıldım.işlerim çok yogun,bu yüzden kedimi vermek istiyorum.Ararsanız görüşürüz.Arif CEYHAN 0544 570 1926

img

arcey06

18 yıl 4 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sokaklardan kurtardığım 2 aylık, erkek, göğsünde ve boynunda beyaz lekeleri olan siyah, yeşil gözlü bir afacana yuva arıyorum. evde 3 tane köpeğim var bu yüzden kendim besleyemiyorum.çok sağlıklı ve neşeli, insan canlısı. parazit önlemleri alındı. veteriner kontrolünde.ilgilenirseniz mail adresim [email protected]. resimlerini gönderebilirim. istanbul`dayım ama izmir`e sık sık geliyorum. getirebilirim. sıcak bir yuvası olsun çok istiyorum. tekrar sokaklara bırakılamayacak kadar tatlı ve evcil...

img

ckayahan

18 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

1,5-2 aylık tekir dişi yavrular :) ist işte buda kızlarımızın resimleri http://img340.imageshack.us/my.php?image=resim003qm2.jpg http://img340.imageshack.us/my.php?image=miawlar3pc6.jpg http://img456.imageshack.us/my.php?image=miaw2cw0.jpg iletişim: [email protected]

img

miragee

17 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende 1 aylık yavru siyam var istersen [email protected]

img

miu

17 yıl 8 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam gokce, siyam kedimiz 5 tane tekir kirmasi yavru yapti. su an 1 ayliklar ve cok sekerler. renkleri tekir gibi fakat vucut yapilari ve gozleri anneleri gibi cok tatlilar. resimlerini gormek istersen bana mail atabilirsin. [email protected]

img

evrenaksoy

17 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

servgili gökçe. ben izmirden ali. yurt dışına taşınıyor olmam nedeni ile iki yavru kedimi vermek istiyorum. İlanım hepsievcil`de var. İzmirde Yavru kedi başlığı ile yayınlanıyor. Sokaktan ölmek üzere iken aldığım iki yavru kediyi veriyorum yanında tuvalet de hediye edeceğim. şimdi kedilerimin ikisi de çok sağlıklı biri 3 biri 5 aylık ve aşılarını yaptırdım. bana ulaşmak istersen numaram 555 6798043

img

aliorhanaydin

17 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba işyerimde çok tatlı ve küçük yavru bir kedi var inanılmaz oyuncu rengi simsiyah sadece gudusunda bi tutam bayaz tüyü var istersen resimlerini yollayabilirim ilgilenirsen mail adresim [email protected]

img

mermaid_mila

17 yıl 8 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ