Kuş Forumları > Papağanlar
satılık jako
merhaba ... türkçeyi artık çözdüğüne inandığım tımneh cinsi papağanımı maddi sıkıntıdan dolayı satmak istiyorum ..yaklaşık olarak 40 a yakın net kelimesi var artık cümle kurmaya başladı çok akıllı 2 gün söyleyin 3 gün duyuyosunuz .. kırmızı kuyruk lar kadar cüsseli olmadığı için orta boy kafes tede besleyebiliyorsunuz ..ayrıca toz ve tüy dökme sorunu yok . süper bi jako bence görülmeli isteyene resim maıl atabilirim .. bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz .... [email protected]
arkadaşım kuşa 1000ytl istiyormuşsun çok fazla.bu fiyata konuşan evcil.kırmızı kuyruklar var hatta arkadaşım geçenlerde sattı 2 net kelimesi var evcil ele omza gelen.büyük ferpelas kafesiyle beraber 700 ytl verdi
merhaba ; sanırım sitede bir sorun var bu benim 5-6 ay önce verdiğim ilan ve kuş ilanı verdikten bi kaç sonra satıldı :) ilan güncel değildir .. bilgilerinize
bu arada sayın murattis bu cevabı bana o zaman da yazdı sanırım şimdi anımsadım .. galiba sitede sorun var gecmiş ilanları günümüz ilanları ile karıştırdı ... yönetimin dikkatine :))