Kuş Forumları > Papağanlar
LORY PAPAĞANIMIZ GAFFUR SATILIKTIR
Doktor sahibinden ,konuşabilen,evcil,ele omuza gelen,elden yemek yiyen çok şakacı ve oyuncu,insancıl,bağırma ve hırlaması olmayan genç ve sağlıklı lory papağanımız büyük kafesiyle beraber artık lgilenemedeğimizden dolayı bakabilecek kişilere satılıktır. Temennimiz iyi bir aile bulmasıdır. Yer:İstanbul Tel:05353395110 Msn:[email protected]
Merhaba kuşunuza ne kadar istiyorsaunuz ve özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. SAYGILAR [email protected]
pardon da sahibi doktor olunca ne oluyor her gün muhayene mi ediyorsunuz. doktor sahibinden satılık araba PC den sonra şimdi de sahibi doktor satılık evcil hayvanlar mı MODA oldu..
Onu belirtmekle papağanın sağlıklı ve devanmlı kontrollerinin bilinçlice yapıldığını ve sahibinden satılık olduğunu açıklağa kavuşturmak için yazdım. Siz de unutmayın bütün insanlık doktorlara her zaman muhtaçtır.Uslubunuza dikkat ediniz. Ayrıca Adana dan Vedat tek arkadaşımıza papağanımız satımıştır. Herkese selamlar
doktor01 nickiyle ilan verip aynı ilana yakup2005 nickiyle cevap veriyorsunuz.... ilginç valla, madem dr sunuz ve kuş satıyorsunuz neden ilan vermek için değişik nickler kullanıyorsunuz? Bence sizde biraz dikkatli olun. Açık veriyorsunuz!!!!
Onu belirtmekle papağanın sağlıklı ve devanmlı kontrollerinin bilinçlice yapıldığını ve sahibinden satılık olduğunu açıklağa kavuşturmak için yazdım. Siz de unutmayın bütün insanlık doktorlara her zaman muhtaçtır.Uslubunuza dikkat ediniz. Ayrıca Adana dan Vedat tek arkadaşımıza papağanımız satımıştır. Herkese selamlar
sanırım bu durumda bana cvp hakkı doğuyor. uslubumda bir yalnışlık yok. Demek bütün insanlık size muhtaç ve siz kimseye muhtaç değilsiniz öylemi.Bu muhtaçlığı da çok güzel kullanıp nakte çeviriyorsunuz.Bakın bakalım bu sitede yüzlerce nik arasından sizden başka mesleğini nik olarak kullanan varmı?
Ben sizlerle bu tür diyolaglara giremem yapmak istediğiniz anlamış değilim sadec papağan satmak için buraya ilan verdim evet 2 nickim var açık falan verdiğim yok benim kimseyle sorunum yok benle sorunu olan beni telefonlar arasın altı üstü 700 ytl lik bir papağan satışı için neden böyle davrandığınızı da anlamış değilim Zaten papağanı sattım Bir sorunda kalmadı. Meslaeğimle ilgili laf söyleyenler bizim karşımıza geldiği zaman ki durumlarını görmek isterim. Beni rahatsız etmeyin Herkese selam
beyefendi bence burda yorum yapan arkadaşların bir suçu yok çünkü önce bende okuduğumda bu önce doktor nick ini kullanarak yazmış sonrada başka bir nickle yazmış diye bizi kandırdığınızı düşündüm bunda bir gariplik yok kim okusa böyle sanır bu yüzden bunda bir sorun yok