Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
muhabbet kuşu arıyorum
arkadaşlar ben ankarada oturuyorum istanbulda oturan bir arkadaşıma muhabbet kuşu almak istiyorum (beyaz renk boyun kısmında halka şeklinde mavilik olursa çok iyi olur)kuşun yanında bir de kafes ha bir de belki çok şey istiyorum ama bunu yapabilecekler benimle irtibata geçsinler lütfen arkadaşımın adresini vereceğim ve oraya teslim edilmesi gerekiyor bu konuda bana yardım edebilecek biri ya da birileri varsa çok sevinirim [email protected]
Teslim ettiği adreste bir süre kalıp kuşun yemini suyunuda versinmi?hizmette sınır ötesi
Sarı-yeşil ve sarılı yeşilli yavru muhabbet kuşlarım var. Kuşlar sağlıklı, konuşan cins ve ev üretimi tanesi:20 ytl toptan alınacak olunursa 15 ytl`ye satıyorum (toptan en az 5 tane) e-mail: [email protected] istfatih
merhaba arkadaşım bende bir çift var erkegi beyaz mavi çizgili dişi sarı yumurtaya hazrı takımlar birde tek erkek var beyaz mavi çizgili bunları satıp yenilerini almak istiyorum telimi veriyorum ulaşırsan yardımcı olurum 0543 438 66 29 istanbulda kalıyorum mailim [email protected] burdanda ulaşabilirsiniz ama en saglıklısı telefola irtibat
kemal abi biberona ihtiyac varmı :)