Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Hayvan Aristokrasisi

Kim ne tepki verirse versin, ben bu cins kedi arıyorum olayını anlamıyorum. Siyam arıyorun, iran arıyorum, boxer arıyorum. Sokaklarda binlerce yavru hayvan sırf sokak hayvanı olduğu için sefil oluyor. Bu zengin bir aile çocuğunu evlat edinmek istiyorum demek gibi birşey. Ya da bir çocuk evlat edinmek istiyorum ama sarışın olsun, yeşil gözlü olsun, genleri düzgün olsun, asil bir aileden gelsin der gibi birşey. Zaten hayvanların hangi cinsten olursa olsun satılmasına da karşıyım. Köle ticareti. Ben cins kedi de baktım, sokak kedisi de, ev de kalan ama hiçbir cinse mensup olamayan kediler de, kimse benden para istemedi, zaten gerçek hayvanseverler, hayvan bakmanın külfetini, güzelliğini veya o hayvan hastalandığında yaşanan üzüntüyü bildikleri için para istemezler. Arkadaşlar, hayvan sevgisi ayrı birşey, biz bu hayvanları evdeki çocuklar eğlensin ya da dostlar hayran kalsın diye almıyoruz. Cins sevdanızdan vazgeçin, veren varsa tamam ama bu harıl harıl aramak neden anlayamıyorum gerçekten.

img

eclipse

19 yıl 11 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet,hem bene sokakta bulup getirdiğimiz,hayatını kurtardığımız hayvancıklar çok daha karakter sahibi oluyor.

img

şilacık

20 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hahahha hakketten tebrikler arkadasim... hayban satma etiginde de belirtmistim.. hayvanlarin satilmasina karsiyim.... cins özlemide ayri bir cinslik. ama bunun bir aristokratik eyilim olmasinin disinda. baska faktörlerini de göz ardi etmemek lazim. mesela benim merhume kedim beyaz ankara kedisiydi kibrista sokakta bulmustuk yavruyken. o öldügünden beri asla bir yeni kediye sahip olmadim. ama eger bir gün alacaksam gene bembeyaz olmasini istiyorum.. ki normalinde ben herseyin siyahini severim. ama ne biliyim iste bu bir nevi allismis olmanin dürtüsü. ha beyaz sokak kedisi bulursamda alirim elbet:) burjuvaziye karşıyken burjuva mensubu bir eyilimde olmam beklenemez zaten.. ama genel olarak belirttigniz konularin tamamina katiliyorum. sevgilerle

img

gubazgu

20 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

doğru. bir hayvanın hayatını kurtarmak kadar güzel bişey olamaz

img

elmas

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ