Kuş Forumları > Güvercinler
acilllllll. kümesi kapatıyorum........
1 takım ( çakmaklı) mor gögüs,öntepe, aynakuyruk 1 takım (zifiri arap) - öntepe , aynakuyruk 1 takım (kızıl mavi) - öntepe , aynakuyru 1 takım ( baska ) - kızma yavrular... 1 çift (miski) - erkek silik ,dişi kara miski.. 1 adet dişi - sabuni 14 kuyruk,basıktepe,şebab paça 1 adet basıktepe sarı - (portakal limon)... 1 adet basıktepe erkek - beyaz 1 adet aynalı erkek - arap 1 adet erkek - beyaz posta merhaba arkadaşlar işlerim dolayısıyla kuşlarımı toptan olarak satmayı düşünüyorum...makul bi fiyata besleyiciye dernekciye vss.. yukardaki 15 adet kuşa fiyat vermek isteyen varsa [email protected] dan konuşabiliriz.. bu arada istanbul içi olursa teklif verenler arkadaşlar dikkate alıncaktır...
arkadaşlar kuşların bir çifti satılmıştır....geriye kalan 13 kuşa tek fiyat istiyorum.. pazarlıksız.. 200 ytl ye vercem çok acilll..... bana 0538 436 66 66 numaradan ulaşabilirsiniz.. [email protected] msn...
selam kardeş ben istanbuldan çetin kümesine toptan ne istiyon seninle anlaşalım msn adresim [email protected] eklersen buradan görüşebiliriz.
ilginiz için saolun arkadaşlar..kuşların hepsi satılmıştır.......