Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

acilllllll. kümesi kapatıyorum........

1 takım ( çakmaklı) mor gögüs,öntepe, aynakuyruk 1 takım (zifiri arap) - öntepe , aynakuyruk 1 takım (kızıl mavi) - öntepe , aynakuyru 1 takım ( baska ) - kızma yavrular... 1 çift (miski) - erkek silik ,dişi kara miski.. 1 adet dişi - sabuni 14 kuyruk,basıktepe,şebab paça 1 adet basıktepe sarı - (portakal limon)... 1 adet basıktepe erkek - beyaz 1 adet aynalı erkek - arap 1 adet erkek - beyaz posta merhaba arkadaşlar işlerim dolayısıyla kuşlarımı toptan olarak satmayı düşünüyorum...makul bi fiyata besleyiciye dernekciye vss.. yukardaki 15 adet kuşa fiyat vermek isteyen varsa [email protected] dan konuşabiliriz.. bu arada istanbul içi olursa teklif verenler arkadaşlar dikkate alıncaktır...

img

bigm

18 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar kuşların bir çifti satılmıştır....geriye kalan 13 kuşa tek fiyat istiyorum.. pazarlıksız.. 200 ytl ye vercem çok acilll..... bana 0538 436 66 66 numaradan ulaşabilirsiniz.. [email protected] msn...

img

bigm

ÖZEL MESAJ

selam kardeş ben istanbuldan çetin kümesine toptan ne istiyon seninle anlaşalım msn adresim [email protected] eklersen buradan görüşebiliriz.

img

gariban

19 yıl 1 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilginiz için saolun arkadaşlar..kuşların hepsi satılmıştır.......

img

bigm

ÖZEL MESAJ