Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

izmirden İRAN arıyorum

merhaba bembeyaz renkli gözlü bi iran istiyorum tam 6 aydır bi kedim olsun diye uğraşıyorum ama hala bulamadım bana yardım edicek olan var mı??????? 5376053518

img

esmaesma

18 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba elimde yeni doğmuş iran kedim var düşünürseniz bana ulaşabilirsiniz

tlf nonuzu verirseniz sizinle görüşmek isterim bu arada ücreti ne kadar? teşekkürler.......

img

esmaesma

18 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba, kedicik limon bir iran kedisi değil ama çok uysal, o da bembeyaz,kafası ve kuyruğunda da kahverengi tüyleri var ilgilenirseniz [email protected]

merhaba, Alican bey elinizde bana da verebileceğiniz iran kedi varmı acaba.Çok uzun zamandır arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.mail adresim: [email protected]

img

pamuksekeri

18 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba 3 gun önce iran kedmiz doğum yaptı ve 7 tane yavru dunyaya getirdi hepsi birbirinden guzeller şuanda veteriner gözetimindeler anne ve baba safkan iran olmakla birlikte yavrularda beyaz ile sarı tonları arasındadır.Sadece elimizde 2 tanesi kaldı şimdiden satıldı hızlı olursan sevinirim çünkü pet shop fiyatının yarısına veriyorum Bu arada sadece İzmire verebilirim bende izmirmiliyim... Irtibat için:[email protected]

img

blanx

17 yıl 11 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 2 yaşında beyaz mavi gözlü erkek çok uysal ve eğitimli iran kedim var muğlada öğrenciyim kedimde burda ilgilenirseniz tlf numaram 05443509420 ben neslihan hatta 24 temmuzda izmire geliyorum ordan kendi aracımla muğlaya gidicem dilerseniz benimle gelip görebilirsiniz beğenirseniz alırsınız aşıları karnesi herşeyi tam.

img

neskar

17 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ