Kuş Forumları > Papağanlar
Cennet papağan (önemli)
arkadaşlar yeni bir çift cennet papağanı aldım ama daha önce bakmadığım için özelliklerini pek bilmiyorum kafesinde yuvalığını taktım ama sürekli içine giriyorlar sanırım eve daha alışamadılar ve korktukları için giriyorlar yuvalığı çıkartmam daha mı iyi olur? bir de çiftleşme dönemleri ne zaman başlar yardımcı olursanız sevinirim
selam cift olduguna eminmisin cunku cennet papganlarin cinsiyetini ogrenmek icin cok zor yaslari kac 8 aylik olduktan sonra ciftlestirmek gerekiyor once yuvayi cikar cunku daha alisamadilarsa yuvayi saklanmak icin kullniyorlar
selam cift olduguna eminmisin cunku cennet papganlarin cinsiyetini ogrenmek icin cok zor yaslari kac 8 aylik olduktan sonra ciftlestirmek gerekiyor once yuvayi cikar cunku daha alisamadilarsa yuvayi saklanmak icin kullniyorlar
ARKADAŞLAR CENNETPAPAGANLARI İLE ALAKALI AKLINIZA GELEBİLECEK HER TÜRLÜ İÇİN www.zavk.com ve [email protected] (site suan tekrar yenileniyor giremeyebilirsiniz sonra tekrar denemeyi unutmayin.) Romanyalı Büyük Cennet Papağani üreticilerinden Romanyalı çift ile sohpetlerde onlara bakın nasıl sorular yöneltildi ve nasil cevaplar alindi. Texas taki onemli Cennet Papagani ciftliginden cennet besleyicilerine gelen oneriler hepsi www.zavk.com adresinde = cok şeyi bu siteden ögreneceksiniz = By -=[EMSEY]=- [email protected]
emsey arkadasım o site işlemıyor!!! girdim bilgi edinmek için ama anasayfadan baska bıryere yonlendirmede hata werıyor bilgin olsun
emsey ben bahsettiğin siteye girdim ve hiç birşey bulamadım tıklıyorum açılmıyo sayfalar heryere yazıyosun bunu ama hiç bişey yok