Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
acil kedi arıyorum
bilgisayar mühendisiyim ve çok acil kedi yavrusu arıyorum... lütfeen... iletişim için MSN [email protected]
msj yeni okudum benim bir kedim var yuva arıyorum isterseniz gerçekten bakabilecekseniz verebilirim
bir haftalık yavru tekirler. sütten kesilince alabilirsiniz. annesi siyam, yani kırma oluyor. resim için biraz beklemek gerekecek ve mail le ancak gönderebilirim [email protected]
Merhaba, 3 aylık erkek tekir kedime yeni bir yuva arıyorum. Çok sağlıklı, çok hareketli ve oyuncu şirin bir kedi. Tuvalet eğitimli. İstanbul Bakırköydeyim. http://www.kedigen.com/forum/viewtopic.php?p=499566#499566 Teşekkürler [email protected] (532) 748 46 75 Tansu Albaycan
merhaba benim birtekir kızım var ve ben hamile olduğum için eşim evden atmak istiyor lütfen bana yardım edin. eğitimli ve uysaldır aşıları var lütfen benim için çok değerlidir kızıma bakabilecek birisini arıyorum.
Merhaba benim sarman yeni doğmuş annesi olmayan bir kedi yavrum var ben evde bulunamadığımdan ilgilenemiyorum.İzmirde oturuyorum.Eğer ilgilenirseniz msn adresim [email protected]
merhaba... benim kedim yavru değil..ama çok tatlıdır....sadece sevgiye ve ilgiye alışıktır. -Adı ŞANSLI...7 yaşında erkek ve kısırlaştırılmış...tuvalet eğitimi var..cins değil...ama öyle kişilikliki anlatamam gerçekten yaşamak lazım onu...yüzü çok güzeldir.bakışları, iri kocaman yeşil ve anlamlı gözleri vardır..uysaldır.. O benim herşeyim ..çocuğum,prensim,sevgilim,aşkım,güzel gözlüm...hiç sokağa çıkmamış.ev kedisi .aşılı,karnesi var... Onu vermek istememin nedeni bir kalp ameliyatı geçirdim ve enfeksiyon kapmamam gerekiyor...... :=(( Ben İstanbul da yaşıyoum...Şanslı şu an İstanbul daki evimde..Aradabir ablam yemeği ve suyu için uğruyor... ben ailemin yanında, Ankara da ameliyat oldum... ailemleyim şimdi..fakat evime döndüğümde ŞANSLI benim için tehlikeliymiş....o kadar üzülüyorumkiiii... onu vermek zorunda olacağım için ama sağlığım da elvermiyor onunla olmaya...etrafımda kedi sever kimseyi bulamadımmm...ne acıki.. :=( Şanslı, sevgi ve ilgiye çok alışık çünkü o benim çocuğum gibidir.kucağıma alıp kıçını pış pışlarım ..gelip ayak ucumda yatar hep...illaki bana dokunacak....hep konuşurum onunla tabiki o da benimle konuşur....akşamları mutlaka beni kapıda sevgiyle karşılar. çook sevecendir.kedi değil tam bir arkadaştır. Şu anda bile bu yazıyı yazarken, gözyaşlarıma engel olamıyorum inanın..dile kolay 7 yıl..anne çocuk gibiyiz onunla... Şimdi ben ŞANSLI ya, çooooookkk güvenebileceğim,ona sevgiyle bakabilecek birini arıyorummm..Çünkü o kadar vicdan yapıyorumki bu durumu :=(( benim eve gelme sebebimdi Şanslıı... :=(( İlgilenirseniz beni arayın lütfenn... 0533 660 55 25 Fikriye.
merhaba benim bir tekir kızım var hamileliğim nedeniyle bakamıyorum size çok iyi arkadaş olabilir lütfen görüşelim . aciiiilllllll
1,5 aylık saf kan van kedisi yavrularım var.Hepsi dişi,çok sağlıklı ve sevimliler. Kum alışkanlıkları var ve mama yiyorlar. Almayı düşünürseniz pelin_ shirin@yahoo. com mail adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.
Merhaba, 1 aylık sevimli tekir var bende ve acilen ona bir ev bulmak istiyorum. 1 hafta önce sokakta buldum, annesi bırakıp gitmiş. Şuanda çok iyi. Biboronla besliyorum genellikle ama kaptan yemeği de öğrendi :) kum eğitimide var. Sokağa bırakmak istemiyorum. Forum dan ya da bu mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. Acil cevap bekliyorum (Bu akşam resimlerini göndereceğim.) [email protected]