Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

JAKO YERLİ ÜRETİM

MERHABA ARKADAŞLAR YERLİ ÜRETİM JAKOLAR OLDUĞUNU ÖĞRENDİM DENİZLİDE BİR VETERİNER ARKADAŞ ÇİFTLİĞİNDE 100 M.KARE YERİ HALI SAHALARDA OLDUĞU GİBİ TEL ÖRGÜYLE TAMAMEN KAPATIP İÇERİSİNİN DOĞAL ORTAMINA BOZMADAN MEYVE AĞAÇLARI NORMAL AĞAÇLAR YERDE ÇAYIR OTLAR SARMAŞIKLARLA DONATILMIŞ BİR ORTAMDA KUŞLARIN ÇİFTLEŞMESİNİ SAĞLAMIŞ YAVRULARI GEÇEN YIL 800 AUROYA SATMIŞ FİYATLARI ÇOK PAHALI DEĞİLMİ BU SEZONDA 25-30 YAVRU ALACAKMIŞ

merhaba buna ınanmak bıraz güç ama başardıysada helal olsun ama çok pahalıya satıyor emın onunde 6 aylık bır yavru jako 500 ytl dedıler şaşırdım ınsanlar yavru bulamıyor hayret ettım kart olanlarada 750 fıyat istiyorlar anlayamadım gıtt

buna inanmak güç. varsa böyle bir adres tel yazarsanız sevinirim.bu hayvanları üretmek bu kadar kolay ise ozaman en çok darıca hayvanat bahçesinde yavru jako bulunurdu.

img

falco

21 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR TAM 4 YILDIR UĞRAŞIYOMUŞ YAVRULARI KENDİ ÇEVRESİNDE 650 AUROYA SATIYORMUŞ PAHALI DEĞİLMİ ARKADAŞLAR

arkdasım sen oranın bır adresını telefonunu verde bızde bakalım.bu işin aslı astarı varmı.adam 4 yıldır ugrasıyor yavru alıp satıyor dıyorsun ama.o kişiye nasıl ulasabılecegımızı soylemıyorsun

Arkadaşım bende Denizli deyim.Merak ettim kimmiş bu jako üreten veteriner.Ben jako almadan önce 2 ay araştırdım ve şuanda 2 tane jako sahibiyim.Denizli de jakolardan anlayan veterineri bırak, kuşlar hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi olan veteriner maalesefki yok.Eğer hakkikaten böyle birşey varsa şahsın ismini paylaş ki,bende burada jakoları ona muayene ettiririm. SEVGİ ve SAYGILARLA....

img

nuri432

18 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bence böyle biri yok dışardan alıp millete satıyordur... Bu bilgi duyan arkadaş kim olduğunu da söylese ya.

img

mogli

18 yıl 3 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BENCE DE BURAYA DETAYLARINI KOYARSA ALMAK ISTERIZ KESINLILKLE YAVRUYSA