Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
Satılık komple akvaryum...
60x31x36 cm sun sun marka akvaryum (florasanlı,kapaksız),4 farklı çeşit bitki (köklerin sayısı oldukça fazla),eheim 2008 iç filtre (1 sene garantisi mevcut),100 watt ısıtıcı,beyaz kum (3-4 cm),5 lepistes,10 neon,5 plati,3 kırmızı burun tetra,3 siamensis,1 vatoz,1 komando çöpçü,10 rasbora Fiyat: 200 YTL
Merhaba Eser Erkal, Ben İstanbul, Küçükçekmecede oturuyorum. Siz nerde ikamet ediyorsunuz. Şayet İstanbul`da oturuyorsanız ve fazla uzak bir semtte değilseniz akvaryumu görmek isterim. Ayrıca sadece bitki ve balıkları satmayı düşünürseniz o da olabilir. Bana bu konuda e- mail atarsanız memnun olurum. [email protected] Teşekkürler
arkadaşlar bende 1 metre taynur akvaryum var plastik kapak.yanında dolphin 500 lük dış motor+tetre kaliteli ısıtıcı+iç motor filitreli hepsi az kullanılmış içinin kumu ile ve yanında 1 adet büyük kaya hepsi tek para 150 ytl dir ulaşmak için [email protected] özellikle ankarada iseniz abidinpaşa dikimevi tarafı.
60x31x36 cm sun sun marka akvaryum (florasanlı,kapaksız),4 farklı çeşit bitki (köklerin sayısı oldukça fazla),eheim 2008 iç filtre (1 sene garantisi mevcut),100 watt ısıtıcı,beyaz kum (3-4 cm),15 lepistes,5 neon,2 plati,3 kırmızı burun tetra,3 siamensis,1 vatoz,1 komando çöpçü,6 rasbora Fiyat: 150 YTL