Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

kedimin ağzı kapanmıyor çok acil !!!

kınalı kuzumun herhalde çenesi çıktı ağzı açık kaldı kapanmıyor.ona nasıl yardımcı olabilirim benim yapabileceğim birşey varmı acaba.lüfen konu hakkında bilgisi olan birisi varsa yardımcı olsun.çok üzülüyorum daha yeni doğum yaptı 2 gün önce onu bu halde görmeye dayanamıyorum.çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

img

kinalikuzum

18 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu konu forumdan internetten duyacağınız bilgilerle olcak bişe değil götürün bir veterinere ben burda böyle bir yazı görünce şok oldum çenesi çıktıysa ne adam gibi yemek yiyebilir nede su içebilir ve bu hayvan yeni doğum yaptı daha çok gıdaya ihtiyacı var... biran önce götürün bir veteriner kliniğine(belediyenin olmasın hayvanı ellerinde patlatırlar tavsiye etmem)

img

catzillaa

18 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım doğum yaptıysa kasları takılmıstır.doğururken bağırıor ya o yüzdendir.kesin baska bir şekilde olamaz dövüşmesi bir yere şiddetli çarpması veya yüksek bi yerde düşmedi gerekir...çene çıkığı diildir.çenesini zorlamadan nazik bi şekilde kapatmaya çalış.canı yanarsa tepki verecektir.eğer kapanırsa kapattıktan sonra aç kapa 1-2 defa uygula bunu.oda olmadı sıcak su ile çene altlarına ve çene kemiğine masaj uygula düzelecektir.eğer düzelmez ise hekime götür..ama bu arada ağzını ve dilini ıslat biras

img

anil_aksehir

18 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ