Kuş Forumları > Papağanlar
2çift muhabbete papağan veren ?
arkadaşlar elimde 1senedir kendi beslediğim 2 çift muhabbet kuşum 1.çifttim dişi beyaz mavi renkte erkeği beyaz renkli bu eşler normalinden biraz iri ve 2 kez yavru aldım 2seferindede 6 yumurta yaptı 4 yavru çıktı gayet sağlıklılar...diğer çiftim dişi olanım bi hayli iri 2,3 yaşında sarı yeşil renkte erkeğide aynı renkte fakat bunlardan yavru alamadım çünkü erkeği yeni attım yanına 2çiftimde kızışma dönemlerinde ayrıca yuvaya alışıklar.... toplam 4kuş var işte bunlara hangi tür papağan verirsiniz yada kaç para verirsiniz...kafesleriyle yemleriyle yuvalıklarıyla vercem... mail adresim... [email protected]
sultan papağanla takas edebilirim en önemlisi hangi şehirdesin ben adana`da oturuyorum
kuşlar satılmıştır.
kuşları satmak çin anlaşmıştım buradan bi arkadaşla onun içinde satılmıştır yazdım ama satamıyorum çünkü bizim kuşlar azmış yuvada bi yumurta vardı ve çiftleşiolardı tüneğin üstünde vazgeçtim şuan için bu ymurtalardan sonra ayırcam eşleri çünkü yavrular yuvadan çıkar çıkmaz tekrar başliolar çiftleşmeye.diğer sarı çiftim yeni eşe attım bakalım onlardan yumurta alabilcekmiyim yavrular çıktıktan sonra hepsini bir satcam,yada papağanla takas etmeyi düşünüyorum tahminimce 3yada 4 yavru alacağım bakalım nolur....