Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
acil kelepir akvaryum full
105 x 45 x 50 ebatlarında ithal ön tek parça bombeli plastik kapaklı 3 florasanlı kapaklı sehpalı renk akçaağaç meşepalamudu rengi sistemli ayrıca 1500 Lh lifetech dış motoru ısıtıcısı hava takımı aksesuarları (batıkgemi fıçı v.s) içinde 2 zebra 10 cm boy 2 malawi 12,5 cm boy 2 green terror 14 cm,20 cm boy 2 papağan chicled 15 cm boy 1 joker 13 cm boy komple full satılıktır daha 2 aydır kullanıyorum bakamadığım için acil satıyorum İSTANBUL GÜNGÖREN GSM 0537 706 94 01
Merhabalar. eğer hala akvaryumun satılmadıysa fiyatını yazarmısın, ayrıca balıklar olmadan akvaryumu tek satıyormusun sadece tek akvaryum bana daha çok lazım olur sadece tek akvaryumun fiyatı ne kadar olur son. güngören bana çok yakın fiyatta anlaşırsak hemen gelip alayım. mail adresime de varsa resimlerini gönderirsen sevinirim. saygılarımla. [email protected]
bende ilgi hastanesinde oturuyon sadece akvaryum boş ne kadar
NİYE CVP YAZMIYOSUNUZ BOŞ HALİ CIPLAK NE KADAR İLİGİ HASTANESİNİN ORDAYIM TAKAS OLUR 05054372136 [email protected]
eğer hemen ulaşabilrisen kesinlikle görüşelim derim. çünkü acele bir akvaryuma ihtiyacım var. iletişim: [email protected]