Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

emsalsiz jago acil satılık

kelime haznesi çok geniş istediğiniz kelimeyi bir kaç kere söyleyin kısa zamanda söyler.uzun cümle kurar.sizle masad yemek yer arkanızda omzunuzda gezer.gir dendiğinde kafese girer.marifetleri saymakla bitmez mantıklı cevaplar verir.kafesiyle beraber 1000 ytl acil satılık.uyarı olsun tek kusuru bir kaçtane küfür bilmesi. 0535 375 57 34

img

murattis

18 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

uzun zamandır jago arıyorum eğer özellikleri söylediğiniz gibiyse ilgilenebilirim ama ücrette biraz indirim yaparsanız tabi.ayrıca yeni kafes aldım kafes kalabilir.çok hevesliyim kuş almadan kafes aldım yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca şehir neresi saygılar....(yarım yani bugün istanbula papağan aramaya gidicektim haber bekliyorum sizden..)

img

mey

18 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkürler jago satılmıştır.sayın site yönetimi ilan silinebilir teşekkürler

img

murattis

18 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mey ıstedıgın gıbı size uygun fıyatda papaganlarımız var elımızde.ıstersenız yardımıc oluruz resımde gonderırız ıltıbat no:05372708688 yerımız antalyada dır bız bır numarasıyız buranın

slm arkadaşlar gri kırmızı kuyruk konuşkan sağlıklı insana yakın küfür etmez akıllıdır yani satılık almak isteyen arkadaşlar [email protected]

img

kutryg

18 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ