Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

YENİ YAWRULARIM YEMYEMEYE BASLADILAR

SLM YENİ YAVRULAR YUVADAN CIKMAYA VE YEM YEMEYE BASLADILAR. RENKLERİ SİYAH BEYAZ VE BEYAZ RENK AGIRLIKTALAR. ANKARADAN ALMAK İSTEYEN ARKADASLAR VARSA FOTO EKLEYEBİLİRİM. BOL EVCİLLİ GÜNLER

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam,ben resimleri gormek istiyorum,tavsanıma arkadas aru-ıyorumda:)

img

herbal

18 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM HERBAL TAVSANINI CİNSİYETİNİ VE KAC AYLIK OLDUGUNU YAZARSAN SENİN TAVSANINA GÖRE Bİ TAVSAN TAVSİYE EDEBİLİRİM. BOL EVCİLLİ GÜNLER

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ

:) bende almak istiyorum ama resimleri yok. birde nerden alabilirim

img

deathcat

18 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm deathcat tavsanların fotolarını ekledim. diger mesajımdan bakabılırsın ankaradaysan [email protected] adresimden görüsebiliriz

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ

Selam gökhan zamanında yavru alıcaktım o arada ben ankara merkezden buldum şimdi 14 tane 2 günlük yavrularım var.Sana sormak istediğim bunlarda anne kendi yavrusu dışında diğerlerine ilgisiz olurmu yoksa yavrular karışsada hepsini doyururmu :) bendeki 2 dişide çok yakın yavruladı. yavrular birbirlerine girdi. bu sorun yaratırmı? yoksa çaktırmadan yavruları ayırayımmı :D

img

deathcat

18 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

meraba bende tavsan istiyorum resmleri görebilirmiyim dişi istiyorum bol evcilli günler

slm seker yetiskin tavsanlarımı satamıyorum. cünkü üretim yapıyorum ama yavru istersen bütün renklerde var. resimleri de üstteki mesajda mevcut

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ