Diğer Evcil Forumları > Tavşan
YENİ YAWRULARIM YEMYEMEYE BASLADILAR
SLM YENİ YAVRULAR YUVADAN CIKMAYA VE YEM YEMEYE BASLADILAR. RENKLERİ SİYAH BEYAZ VE BEYAZ RENK AGIRLIKTALAR. ANKARADAN ALMAK İSTEYEN ARKADASLAR VARSA FOTO EKLEYEBİLİRİM. BOL EVCİLLİ GÜNLER
selam,ben resimleri gormek istiyorum,tavsanıma arkadas aru-ıyorumda:)
SLM HERBAL TAVSANINI CİNSİYETİNİ VE KAC AYLIK OLDUGUNU YAZARSAN SENİN TAVSANINA GÖRE Bİ TAVSAN TAVSİYE EDEBİLİRİM. BOL EVCİLLİ GÜNLER
:) bende almak istiyorum ama resimleri yok. birde nerden alabilirim
slm deathcat tavsanların fotolarını ekledim. diger mesajımdan bakabılırsın ankaradaysan [email protected] adresimden görüsebiliriz
Selam gökhan zamanında yavru alıcaktım o arada ben ankara merkezden buldum şimdi 14 tane 2 günlük yavrularım var.Sana sormak istediğim bunlarda anne kendi yavrusu dışında diğerlerine ilgisiz olurmu yoksa yavrular karışsada hepsini doyururmu :) bendeki 2 dişide çok yakın yavruladı. yavrular birbirlerine girdi. bu sorun yaratırmı? yoksa çaktırmadan yavruları ayırayımmı :D
meraba bende tavsan istiyorum resmleri görebilirmiyim dişi istiyorum bol evcilli günler
slm seker yetiskin tavsanlarımı satamıyorum. cünkü üretim yapıyorum ama yavru istersen bütün renklerde var. resimleri de üstteki mesajda mevcut