Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

lutfen yardım edin!!

arkadaslar dun ulustan minyatur tavsan aldık,yalnız gercekten pek bi bilgi alamadık,bu konuda tavsiyeleriniz beni cok mutlu eder,bugun marul verdik yedi biraz..ama burda mamalari duyduö,onu almak sartmi?bide tek olması zararlımı illa yanına es almam gerekiyomu?yardım eden herkese cok tesekur ederim..iyigunler..

img

herbal

18 yıl 1 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

minikse yeşillik yedirme kuru mama yedir yesıllık yerse isal oolur

img

nihalbugs

18 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hadi ya:(iki gundur deli gibi marul ve maydonoz yiyo,bugun pikniktede bol bol cim yedi..kuru mama olarak ne onerirsiniz?bide koku konusunda ne onerirsiniz?biz kolanyalı bezle siliyoruz,bu konuda ne yapalım?

img

herbal

ÖZEL MESAJ

slm herbal kafesinin altına yerden 3-4 cm yüksekte bir ızgara koy böölece pislediginde pisligi bu ızgaradan alt kata gecer. tavsanın kirlenmemis olur. alt kata gecen pisligi de günde iki kere temizlersen koku yapmaz. bol evcilli günler

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam gokhan,mantıklı cevap,tesekkur edrim yardımını hic esirgemiyosun,baska neler onerirsin?yeni basladık bu olaya ve tavsanları cok seviyorum:)

img

herbal

ÖZEL MESAJ

slm herbal. tavsanının besinleri bu dönemde yesillik ve ekmekten olusmalı. yesillik fazla olursa ishal yapar, ekmek fazla olursa kabızlık yapar. birbirini dengeleyecek miktarı ayarlamak da sana düsüyor. kafesinde sakın ha bir önceki ögünden yiyecek kalmasın. yiyecegi kadar ver. yiyemedigi olursa hemen kafesinden al. bulundugu yerin alt kısmını mutlaka kuru tut. direkt günes ısıgı ve cereyandan koru. suyunu günlük tazele. bunların haricinde bilmek istedigin ne varsa yardımcı olayım. görüsürüz

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ