Sürüngen Forumları > İguana
BAKABİLECEM DİYENE DİŞİ VE ERKEK İGUANA
MERHABA Beslemiş oldugum 1 adet dişi ve erkek iguanalarımı vermek istiyorum,ikisininde boyları 1.20 cm dişiden yumurta aldım fakat yavru alamadım,yumurtalar kavanoz içinde elimde mevcuttur 35adet.bunların yanında yükseklik 2mm genişlik 1,5mm kafesimi uva uvb florasanı ısıtıcı kablolarını yurt dışından getirtdigim vitaminlerini bakabilecek bi arkadaşa vermek istiyorum,igularda herhangi bi saglık problemi yoktur bunların hepsine talep ettigim fiyat 700 ytl dir.msn ve mail adresim [email protected] Saygılarımla iyi günler
merhaba, henüz siteye üye oldum ve sabahtan beri o kadar çok faydalı bilgiye ulaştımki anlatamam. Oğlumla benim iguanamızı dün kaybettik. Acaba sizinkiler ilk günden beri çift olarak sizinlemiydiler? Kaç yaşındalar? Ne renkler? Uysallarmı? Resimleri varmı? Saygılarımla Dilek
Merhaba Dilek Hanım İgular ilk günden beri çiftler o yüzden ikisinide ayırmak istemiyorum benden sonraki sahipleride onları ayırmasın diye her konuda ültimaton veriyorum zaten,Steyi çok fazla takip edemiyorum,msn den iletişime geçersek resimlerinide size yollayabilirim ben istanbulda yaşıyorum.İgular 3,5 yaşında.gayet uysallar omzunuza alıp gezdirebilirsiniz. Saygılarımla İyi Günler
Herkese selam Arkadaşlar iguanalar verilmiştir.İlginizden dolayı teşekkür ederim....