Diğer Evcil Forumları > Tavşan
minyatur tavsan:)
arkadaslar 3 gun once ulustan bi adet cok tatlı bi minyatur tavsan aldık ama koku konusunda biraz sıkıntı cekiyoruz,kolanyalı mendil ile duzenli silmeye calsıyoruz,bunun icin nasıl bişi yapabiliriz?sprey turu bisi varmi?minyatur tavsan hakkında her turlu bilgi paylasımı beni daha mutlu eder..cok teskkurler..iyigunler..
tavşanınız hayırlı olsun minyatür tavşan diye satılıyo fakat türkiyede o tür tavşan bulmak çok zor sizinki de büyük ihtimalle normal tavşanlardan.tavşanı kolonyalı mendil ile silmeyn tavşan kendini temizlediği zaman tavşinize zarar verebilir.koku için kafesi hergün temizleyn tavşanı temizlemenize gerek yok koku yapan şey onun idrarıdır.
tahmin etmiştim ama o kadar şirin ve kuccukki inanamadim:(bu site cidden cok yardımcı oluyor,dun hemen mama aldık,cok sevdi,yalnız bizde sole bisey var kafese fazla koymuyoruz evin icinde gezmesine izin veriyoruz,sadece kucagımızda idrarini yapiyor,demkki o degil biz kokacagız:)o zaman tekrar bi soru yoneltiyim,bunlarin cinsiyeti nasıl anlasılıyo?bi kısmımız erkek bi kısmımız dişi oldugunu iddaa ediyoda:)saolun..