Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

MOBİLYALI,BÜYÜK AKVARYUM,BALIKLARIYLA, MERAKLISINA

125x65x45 ebatlarında ,yaklaşık 450 lt su alan+ATMAN EF4 dış motorlu+iç motorlu+floresanlı+30a yakın(çoğu sarı penses,büyük sarı vatoz,siyah çöpçü,2beyaz prenses vb.)çiklet türü balık+akvaryum için özel hazırlanmış mobilyalı,süslemeli 1yıllık komple akvaryumumu artık ilgilenemediğim için satmak istiyorum.Akvaryum büyük ve gösterişli,ciddi ilgilenen arkadaşlara resim yollayabilirim.Kurulumunu tamamen yaparım,taşıma alıcıya ait,(Lüleburgaz`dayım,istanbul`a sık gelıyorum uyarsa belki ilgilenebilirim.) 500 ytl istiyorum,bu fıyattan daha fazlaya maloldu.TEŞEKKÜRLER. [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

img

erdemkanber

18 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.ölçülerinize göre 450 litre su alması mümkün değildir ölçüleriniz yanlış olabilirmi acaba?

img

mumit

19 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,yaklaşık 450lt belirttim,400 lt+ fazlasını alıyor.Mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

img

erdemkanber

18 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA, http://my.imageshack.us/v_images.php Resimleri ,yanlarından image details ile büyütebilirsiniz. İlanda değişiklik yok,pazarlık yapılmayacaktır,komple veriyorum akvaryumu,lütfen ciddi ilgilenen arkadaşlar mail atsın. Tesekkürler.

img

erdemkanber

18 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım ikinci el için o fiyat cok yüksek hende akwaryumun bırak 400 lt 360 ksür anca alıyo kimse kimseyi kadırmaya urasmasın yukarda allah war ama mal genede senin iyi günler

img

ilterayk_1903

18 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm erdemkanber bu akvaryum maksimum 365 litre kapasiteli tabi ki bunu full dolduramıycağınıza göre maksimum 350lt olabilir.alacak arkadaşa hayırlısı olsun. bunu hesaplarken (125x65x45) lt hesabını yaptım.eğer yanlışsa düzeltin arkadaşlar.

img

serev

20 yıl 2 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm serev, Yaklaşık 400 + aldığını ifade ettim,gizli saklı bir durum yok,akvaryumun resimleri var her türlü bilgide mevcut,kandırılma var gıbı bır yaklaşım hoş değil,herkes hesap biliyor,herkes akvaryumu görüyor,alacak arkadaşa tabıkı hayırlı olsun profesyonel değilim,ticaret yapmıyorum,satılmazsa yine bakmaya devam edeceğim,buradan cvp vermeyeceğim,Teşekkürler.

img

erdemkanber

18 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

El yapımı bu akvaryumda,yanlışlık ölçüsündeydi,455 lt alıyormuş verdiğim lt,yaklaşık doğruydu ,yorum yazan ark.lar haklı çıktı ama kişileri tanımadan,durumu bilmeden kimseyi yalancılıkla,dolandırıcılıkla suçlamayın. Alan kişi,evimde geldi gördü,istediğim fiyatada İst`e sattım.Ciddi ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. (AKVARYUM SATILMIŞTIR)

img

erdemkanber

18 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İLAN İPTAL / SATILMIŞTIR

img

erdemkanber

18 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ