Kuş Forumları > Papağanlar
SATILIK KONUŞAN JACO
Satılık konuşan jacomu satıyorum tahminen 5 yaşını biraz geçmiş durumda. gerçi bunu tespit edmeyiz ama bildiğimiz kadarıyla böyle. izmirden satıyorum msn adresim [email protected] 900 ytl istiyorum alan kişi çok mutylu olucaktır acilen samtak zorundayım msnden fotoğraflarını gönderebilirim 10-15 kelime kadar konuşuyor hırlaması yok kendi halinde bıraktınızmı değşik sesler çıakrıyor vebildiği tüm kelimeleri söylüyor. ele gelir evde serbestçe dolaşır verdiğiniz yemeklerin çoğunu yer.
slm resımlerını [email protected] gonderırmısınız
arkdaşlar kuşu almalk isteyen yok mu. çok güzel bir kuş ele omuza geliyor fotoğrafları avr çok iyi konuşuyor 10-15 kelime kadar da konuşuyor bazı kelimeleri her durumda kullanmıyor yani bazı dırumalrda kulanıyor örenğin zil çaldı mı veya biri gledi mera kedince kimo der telefon çaldı mı veya telegonsesine benzer bir ses çıktı mı alo der kafesten salındımı istediği birşey kendisinden uzaklaşıyorsa gel gle deyip arkasından gider. vb şeyler yapıyor ço kyi bir papağn kaçırmak istemeyeceğinizi düşünüyorum fiyat pahal ıgleditse msn imi ekleyin ordan indirim yapabilirim [email protected]
evet kuş satıldı.arkadaşalr.