Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri
Su piresi Canlı yem
Kültür üretimim olan 6 küvet dolusu su pirelerimi satıyorum. Kültür üretimi yeşilsu ve mayalama yöntemi ile yapılmıştır.Hiçbir şekilde gübre kullanılmamıştır. Halen kendi Discus,Kakadu,Agassizi,malawi,tanganyika ve canlı doğuranlarıma veriyorum.Su piresi balıklar için bir nevi azdırıcıdır. Bir porsiyon su piresi sıvı ağırlığı ile 350-400 gr ücreti 5 Ytldir. Türkiyenin her yerine özel strafor kutu içinde kargo aracılığı ile gönderilir. İsteğe bağlı abonelik= 10 adet su piresi için abone olan arkadaşa 1 adet, 20 adet su piresi için abone olan arkadaşa 2 adet hediye edilecektir.Haftada kaç adet istediğinizi belirtin o gün elinizde olacaktır. Kampanyalı 10 adet fiyatı : 50 ytl Kampanyalı 20 adet fiyatı : 100 ytl Ayrıca akvaryumcularada su piresi verebilirim.
benim okulda bi deney için acil canlı su piresine ihtiyacım var ve istanbul da canlı bulamıyorum...sizden su piresini nasıl alabilirim??
Yerim İstanbul Üsküdarda gelip alabilirsiniz yada kargo ile yollayabilirim.Cep numaram 0532 727 35 70 görüşmek üzere
kümesaqua bende uzun zamandır su piseri arıyordum akvaryum balıklarım için.Açık adres verebilir misin?Direk gelip elden almayı düşünüyorum...
Ferah mahalesindeyim.Cep telefonumdan ulaşın daha net tarih edebilirim.Görüşmek üzere cep tel :0532 727 35 70