Kuş Forumları > Güvercinler
*Resimli* Satılık & Takas
Arkadaşlar 9 adet güvercinimi satıyorum yada Cüce Koşin Tavuklarla takas yapacağım. fiyat konusunda takıntım yok. makul birşey önerene kuşları topluca vereceğim. Öncelik kesinlikle tavuk takasındadır. sadece olgun cüce koşin tavuklar ile takas ederim ve kuşlar topluca verilecektir. lütfen başka öneriler için aramayınız. Kuşlar İstanbul- Çatalcadan elden teslim edilecektir. Sadece haftasonu teslim edebilirim. Resimleri ve diğer bilgileri aşağıdaki web adresinde bulabilirsiniz. http://satilikguvercin.sitemynet.com/ İletişim: Abdullah Demircan [email protected] 0532 375 86 76 şimdiden teşekkürler...
selam dostum kuşlara ne fiyat istiyorsun ben edirnedeyim ...
arkadaşım fiyat ne kadar istiyorsun ben edirnede oturuyorum
Üstad fiyat konusunu size bırakıyorum. kuşların fiyatından çok anlamıyorum açıkçası ama içlerinden 3 tanesini parayla almıştım. 9 kuş olduğu için o fiyatın 3 katına satacağım. ama fiyat söylemek istemiyorum. samimi bir teklif verirseniz ses çıkarmam. parasında değilim ama bedavadan vermekte olmaz. siz bu kuşlarun ederi şu kadar YTL dersiniz. gerçekçi bulursam ucuzmuş pahallıymış bakmam veririm. başkasının görmesini istemiyorsanız mailime de yazabilirsiniz. muhabbetle...
Üstad fiyat konusunu size bırakıyorum. kuşların fiyatından çok anlamıyorum açıkçası ama içlerinden 3 tanesini parayla almıştım. 9 kuş olduğu için o fiyatın 3 katına satacağım. ama fiyat söylemek istemiyorum. samimi bir teklif verirseniz ses çıkarmam. parasında değilim ama bedavadan vermekte olmaz. siz bu kuşlarun ederi şu kadar YTL dersiniz. gerçekçi bulursam ucuzmuş pahallıymış bakmam veririm. başkasının görmesini istemiyorsanız mailime de yazabilirsiniz. muhabbetle...
arkadaşım ben edirnede oturuyorum kuşları almaya istanbula gelecem mütevaziliğin için çok teşekkürler.Ben uzun senelerdir kuş beslemek istiyorum kısmet senin kuşlarına olur inşallah kuşların ederleri düşük kusura bakma çok fazla piyasası olan kuşlar değil fakat sende bir araştır hocam benim verebilecğim para 40 ytl geçemez çünkü yol parası dağil bana 100 milyonu geçecek neyse yine görüşmek üzre bana ulaşmak için ( [email protected] ) e-mail.adresim istersen orayada e-mail.atabilirsin hayırlı günler.
üstad kuşlim etmek için ankaradan istanbula geleceğim kuşlar babamların çatalcada yazlığında.. yol parası isanbula gidiş dönüş otobüs-yolda yemek en az 70 ytl tutar. şimdi cepten para vererek oraya gelip gitmek olmaz :) 70 ytl müsaitseniz önümüzeki ilk hafta sonu gelirim.. kuşların genelinin çok para etmeyeği doğrudur ama zannedersem kahverengi taklacı kuş değerli. tanesi için 8 ytl çok değil zannedersem. en kötü ihtimalle 1-2 aya istanbula geçince o fiyatlara veririm. :)
arkadaşım selamlar adım kenan istanbula geçtiğinde beni ara veya msj yolla görüşelim belliki seninde ankarada işin var.Geldiğinde kuşları elden alırım kendine iyi davran görüşmek üzre.Seninde ankarada işin bittiği zaman görüşürüz. Cep:05444345997
kuşlar satılmıştır. teşekkürler...
Arkadaşlar ben bu kuşları aldım yer ist ikitelli yerim müsait olmadığını anladım acil olarak satıyorum ilgilenen arkadaşlarla anlaşabileceğimi umuyorum.