Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
YAVRU SULTAN ARIYORUM (İST)
Merhaba arkadaslar, Yavru (en fazla 4 aylık) Sultan papağanı arıyorum. Evde üretilmis olmasi benim icin önemli. Verebilecegim en yüksek rakam 50 YTL. Zaten petshoplarda bile 80 YTL, adamlarin vergisi kirasi var. Bu sebepten teklif verecek arkadaslar lütfen ucmasinlar. Göztepe`de oturuyorum. Istanbul icinde olan arkadaslarin verecegi adresten hafta sonlari pesin para alabilirim.
mrb bizde bi tane var yawru sultan ilgilenirsen msn:[email protected] istdayım
mrb satıldımı kuş.kaan bey ist neresinde oturuyorsunuz ve kuşun durumu nasıl.
hayır satılmadı msn adresim yazıyo ordan görüşelim istersenz.kuş sağlıklıdır.
dostum bende sultan var henüz tam 1 aylık resmi bu sitede ekli ismi şeker 50 degil 150 versen zor alırsın verenede hayret ederim şu zamanda ingiliz yavruları gidiyor 50 ye saygılar..
mamicana katılıyorum bende de yavrular var 150 den aşağı vermem ,muhabbetler 50 den satılıyor jumbolar bile 100 ytl sultanla kıyaslanırmı ya
bende de bir sultan var ya...ama 50 ytl çok az yaw..en az 100-120 ytl ancak eder.50 ytl ye cennet papağanı alırsın ancak.
Neden öyle diyorsunuz arkadaşlar petlerde 75 ytl ciftine 150 diyorlar bence arkadaşın verdigi fiyat düşük ama sizin dediğiniz kadar degil elinizdeki kuşunuzu pete götürün bakalım ne kadar verecekler... Tabiki hepimizin kuşu kendimize paha bicilemez benimde gouldianım var 100 ytlye aldım ama şimdi 200 verseler vermem ama ederi 100 bunu biliyorum... Bence 60-65 normal bir fiyat olur Kaldıki bu fiyat Gaziantepde böyle İstanbulda daha uygun olmalı... Saygılar