Diğer Evcil Forumları > Tavşan
Ücretsiz Tavşan
Panda cinsi yetişkin tavşanlar.Ücretsiz.İstanbul/Kumburgaz Sait 0532-7928605
resim atabilir misin?
bana erişikin dişi bir tavşan lazım.mailim [email protected]
meraba bana bir veya iki çift lazım verebilirmisin.ben kadıködeyim.cevap yazarsan sevinirim.yanlız damızlık yapacam.
Baylar, Elimde şu an verebileceğim erkek pandalar var.Diğerlerini verdim.Ayrıca siyah,gri,beyaz ve sarı dişilerden 8-10 günlük yavrular var.Onlar büyüyünce yine ilan atarım.Sait
SAİT BEY UZUN UĞRAŞLAR SONUCU BİR DİŞİ BULDUM DAMIZLIK SİZ BANA ERKEK VEREBİLİRMİSİNİZ. [email protected] ulaşabilirsiniz.teşekkürler.
Tabi ki verebilirim.Ama nasıl?Problem bu zaten.Siz Kumburgaz`a uğrayabilirmisiniz?Çarşamba,c.tesi ve pazar oradayım.
sait bey bende tavşan almak istiyorum çünkü evimizde 1 tavşan 1 civciv(tavuk)oldu 10 japon balıgı 2 muhabbet kuşu 2 tanede su kaplumbagası var tavsan ve tavugum bahcede ama 1 tavşanım oldugundan yanlızlık çekiyor sizde tavşanlarınızdan 1 veya 2 tanesini bana vermek isterseniz seve seve bakarım msn adresim [email protected] ilgini ve ilanınız için simdiden tesekkürler ben sizin bahcenize almayada gelelebilirim yeterki evimize yeni fertler gelsin iyi günler tavşanlarda aileden sayılır bütün hayvanlar gibi...
Sayın Bonboncuk, Kumburgaz`a gelebilirseniz verebilirim.Çarş,perş,cuma,c.tesi ve pazar oradayım. Tel 0532-7928605