Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

YARDIMMMM:(

arkdşlar bugün bi tawşan aldım çok tatlıydı ama ben nası bakıcamı bilmiyorm. mama aldım bi kaseye koydum akşama kdr bi tane yemedi bi damla su içmedi suluk aldım ama marulu çok yedi anlamadm yani.. bide sizden istediim benm dikkat etmem we yapamm gereknler tam olarak neler ölmesini hiç istemiyorm dişi bu yanına birde erkk almayı düşünüyorm.. formları okudum ama tam anlamıyla bi bilgi almak isterim ne werim ne wermim napim suyunu yemini fln kafesde alıcam yani neler yaparsam yaada yapmazsam bu benmle beraber yaşar yardımlarınızı bekliyorm şimdiden tşkrler:(

img

pltezg

18 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm aramıza hosgeldin. tavsanının kac günlük oldugunu yazarsan yardımcı olabılırız. eger daha bebekse yesilligi cok verme midesini bozarsın. yesillgini yananda ekmek de ver. pet shoplanra satılan pellet yemlerden verebilirsin. cim ver. bugday ver. tuzlu ve yaglı verme. asırı soguk sıcak yiyecek verme. bulundugu yeri daima kuru tut. suyunu ve yemini günlük tazele. yemini yememisse mutlaka günde bir önünden alıp yenisini koy. suyu bu dönemde fazla icmemesi normaldır. direkt günes ısıgından ve rüzgardan koru.bunların harıcınde sormak istedigir var mı?

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasin yokta benim var bikac sormak istedigim. bende tavsan bakmak istiorum ama bilmiorum ne tur bi kafes almaliyim ne tur bi ortam saglamaliyim nelerden rahatsiz olur neleri sever bilen varsa aciklayabilirmi?

img

blackie

18 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm. bulundugu yeri kuru tutacak ızgaralı yerden yüksekce genis bir kafes almalısın.

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben de sana bi site söyleyim. www.hamsterworld.org bu site sadece kemirgen sitesi herşeyi bulursun...

img

angoravet

20 yıl 6 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ