Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

SATILIK 1 M AKVARYUM MALZEMELER VE BALIKLAR (ANKARA)

-100*30*45 Plastik kapaklı -1 iç motor+1 adet atman hava motoru,hava taşı,2 adet ısıtıcı,derece,taşlar,kayalar,testi,kum,v.b akvaryumu 1 ay önce aldım yeni daha FİYAT: 300 ytl BALIKLAR:: -6 ADET YUNUS DİŞİLİ ERKEKLİ (7 8 9 cm civarı) -10 adet kırmızı prenses (tür) dişili erkekliboyları karışık yavru aldıklarımız var aralarında -6 adet imparator 4 adeti 9 10 cm civarı 2 adeti alev imparator tür buda dişili erkekli -2 adet zebra -2 adet ahli 5 cm civarı -1 aceman dişi yavru aldık bu balıktan erkeğini sattım -7 sarı prenses 5 6 7 8 cm civarı ayrıca 3 adet 1 cm sarı prenses yavru daha (lekesiz) -2 adet snow prenses dişili erkekli 7 cm civarı -2 ciklet çöpçüsü labliyo -1 ters yüzen -1 vatos FİYAT:250 YTL BENCE UCUZ AKVARYUM TEK SATILMAZ TEK AKVARYUMU SATSAM BALIKLAR NE OLACAK :) BALIKLARLA BİRLİKTE BALIKLAR TEK DE SATILIR YER ANK OLSUN ŞEHİR DIŞI ZOR balıklar sağlıklı dır günde 3 kez yemlenmektedir akvaryum+ malzemaler :300 ytl balıklar :250 ytl MAİL ADRESİ :::::: [email protected] [email protected] [email protected] adreslerinde ulaşabilirsiniz:):):) iyi günler yer ankara olusa çok iyi olur

img

brt_berat

17 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryum 250 ytl oldu balıklar 250 güncelll [email protected]

img

brt_berat

ÖZEL MESAJ

güncelll ACİLLLLLLL AKVARYUM 230 YTL BALIKLAR 210 YTL [email protected]

img

brt_berat

ÖZEL MESAJ

arkadaşım balıkları satıp bitirene kadar akvaryumu satmazsan talibim bana sadece akvaryum lazım

img

euzmenn

18 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

250den alırım akvaryumu

img

euzmenn

18 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tmm akvaryum elimde fiyatta anlaşırız senin yer neresiydi msn varsa ekle bi konuşalım [email protected] iyi günlerr

img

brt_berat

ÖZEL MESAJ

akvaryumu 250 ytl den veririm balıkları da 220 ytl msn eklerseniz anlaşabiliriz ankara olsun [email protected]

img

mamora

18 yıl 3 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güncel halen akvaryum + malzemeler ve balıklar duruyodur acillll satmam lazım yer ankar olsun akvaryum + balık + malzeme alırsanız yardımcı olurum fiyatta anlaşabiliriz 1,5 aylık akvaryum msn [email protected] ankara-keçiören

img

brt_berat

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşım;benim ihtiyacım 1 e a d yunus v 1 e 4 dişi sarıprenses.eğer balıkları vermediysen bu balıkları satarmısın ve fiyatları ne olur. eryaman/ANKARA

img

zaman

17 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 d 1 e yunus 20 ytl 6 dişi sarı prenses var 35 ytl yer ankara keçiören [email protected]

img

brt_berat

ÖZEL MESAJ