Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
Izmirden 4 tane safkan iran bebekleri
4 tane safkan iranlar yuva arıyor.Bebeklerin hepsi yerli doğum.Hepsinin rengi şampanya 1 erkek 3 dişi dünya güzeli bebişler.Gözleri muhtemellen buz mavisi ve kahve rengi olacaktır. 45-60 günlükken verilir. İrtibat:[email protected] Tel.0539 2023425
Merhaba, Yavrularınıza güzel, sevecen yuvalar diliyorum. Benim de dünya güzeli beyaz bir iranım var çifleştirmek istiyorum. Bu konuda sizden bilgi almak isterdim. Doğum nasıl gerçekleşiyor, ilk doğumumu? maximum kaç yavru doğuyor. Hamilelik dönemi zormu geçiyor? Yanıtlarsanız çok sevinirim
Merhabalar, kedini dişi ise 1 yaşını doldurmuş olsun en başta.Eğer kediniz dişi ise kendi evinizde çifleştirin çünki dişi kediler başka bir evde çifleşme güdüsünü kayıp edebilirler özellikle iranlarda çok rastladık bu durumla.İlk doğumda 1-4 bazen de 5 tane yavru olabiliyor.Hamilelik süresi 58-63 gündür,hamile olduğunda dahada sakinleşiyorlar.Kedinizin hamile olup olmadığını 30 günlükken anlaya bilirsiniz göğüsuçları kabarmaya başlar ve karnında hafif bir tombulaşma olur ama emin olamıyorsanız veterinerede sorabilirsiniz.Malesef doğum bazen güç olabiliyor bu ırkda,bizim dişimiz sezeryan ile doğum yaptı.Eğer daha çok bilgi almak isterseniz bana telefon açabilirsiniz.Size yardım edebildiysem ne mutlu bana.
olur olurda 350 milyonda çok canım
olur olurda 350 milyonda çok fazla