Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
Her türlü akvaryum siparişi alınır satılır:
Arkadaşlar istediginiz her türlü akvaryum siparişi alınır satılır dilediginiz akvaryum olsun size 6 renk seceneyi sunuyoruz hangi rengi isterseniz size o renkte akvaruyumu hazırlıyoruzz bütün piyasaya malı biz veriyoruz...!İsterseniz yaptırdıgınız renkte akvaryumun altına sehpasınıda yapıyoruz gelın dukkanımıza konuşalım dedigim gibi her türlü akvaryum siparişi alınır satılır...!Dilediginiz ebatta bizim yerimiz İSTANBUL FATİH KARAHÜMRÜKTEDİR...! İSMİM ERCAN CEP TLEFONU NUMARAM 0542-379-91-25 BANA 7 GÜN 24 SAAT BU TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...!
Siparişlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.Su anda 5 kişiye akvaryum yappılmıstır.Sayın murat beye özgür beye yigit beye muhammet beye ve adem beye.Hepsine bizi seçtigi için teşekkür ederiz.Şipaarişlerinizi bkliyoruz arkadaşalr...!
İlanım güncel...!
slmlar tekirdağ-çerkezköydeki büroma deniz akvaryumu kurmak istiyorum. 160-60-65h veya 70h ebatlarında sumplı sistem kurmak istiyorum. demir profil üzerine mdf kaplama veya kurtarırsa demir profilsiz nakliye dahil fiyatınız nedir. [email protected] a mail veya msnden ulaşabilirmisiniz. ismim burak.05433762662
arkadaşlar ercan dıye arkadaşı aradım bırı yanlıklıklan benım numaramı vermiiş yok öyle bır sey dedı burada oyun oynuyorlar başkaların nosunu verıp aratırıyorlar u_ercan yaptığın terbıyesızlık bunu form yonetıcısıne söylemek lazım hemen bu arkadaşın uyeliğini iptal etsınler bunların yuzunden başka arkadaşlar yara alıyor çoook ayıp kınıyorum sızı
İlan kilitlenebilir...!