Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
Mobilyalı 100x40x45 yekpare cam akvaryum ihtiyaçtan !
Pırıl pırıl Sunsun yekpare oval cam 100x40x45 akvaryumumu satıyorum. Filtre sistemi = Üstte kapağın içindedir. Ayrıca dış filtre ya da iç filtre ihtiyacınız yok. 3 bölmelidir, su bu bölmelere bir borudan taşırma sistemi ile akar ve filtre edildikten sonra bu bölmelerin altından akvaryuma akar. Aydınlatma = 3 kademeli ışık sistemi vardır. Kapak üzerindeki düğmeler ile geçiş yapılmaktadır. Lambalar kapak altında korumalıdır. Taşları, kumu, süsü, ısıtıcısı, hava motoru ve hava çubukları, yarı dolu büyük boy Otto yem, yedek elyaf, yedek karbonu, balıkları (1 adet snow prenses / 1 adet sarı prenses / 2 adet Ahli / 1 adet Iceman / 1 adet Yunus / 1 adet mücevher / 1 adet 20 cm boyunda ters yüzen çöpçü) ile birlikte veriyorum. Satma sebebim Avrupa yakasına taşınacak olmam ve yeni evim stüdyo daire olacağı için bu boyda bir akvaryuma yerimin olmamasıdır. Ayrıca eski hevesimi de yitirdim. Bu fiyata bu hale ulaşmanız imkansız. Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun. Fiyat = 400 YTL (Pazarlık payı vardır) http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4187575