Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

sıcak/soğuk

mrb.bizim tontişimizin evi balkonda,balkonu iyice benimsedi ama benim merak etiğim bişi var.balkonda halı yok taşın üstünde üşütmemesi için yuvasının altına ve etrafına paspas serdim ama yine de bazen taşa yatıo gidip bunun bi zararı olur mu?bi de sıcağı sevmediklerini okudum o yüzden güneşin balkona çok geldiği saatlerde timothy yi içeri alıyoruz ama yine koşup güneşin altına yatıo.sevmese gitmez dimi mantık olarak,izin verelim mi yatmasına orda?

img

treize

17 yıl 11 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam treize bence gunes geldiginde orda bırakma fazla gunesin zararli oldugunu okumustum hemde bunlatıcı olur..tasın ustunde durabilr ama malum aksamlari hava soguyor oda bagirssaklarini usutmesine neden olabilir o yuzdeen balkonun bi kenarına kullanmadıgın havlu koy o ustune gecer yalnız bizimki bazen havlunun duz durmasını engelliyor o yuzden bi yerlerden destek alarak sabitle havluyu..evcilli gunler HERBAL

img

herbal

18 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm. direkt günesin kızgın ışıgı altında hapsedilmis olmak her hayvanı oldugu gibi tavsanları da hasta eder. gündüz hararetini atmak icin tasa yatıp alın kısmını günese dönmesi ve hızlı hızlı nefes alması normal karsılanan hareketlerdir. Ama geceleri soguk beton üsütmesine sebep olur.

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ