Kuş Forumları > Papağanlar
İnsana alışkın jako, kakadu veya amazon arıyorum
Arkadaşlar ben insana alışkın özellikle kendini sevdiren, jako, kakadu veya amazon alacağım. Fakat bu kuşlardan bir tane alacağım yanlış anlamayın. Lütfen forumda e-mail veya telefonunuzu bildirin.
selamlar bende bi tane sulfur kakadu var.düşünürseniz satabilirim.fiyatı 1500 ytl. cok evcil
arkadaşım msn varsa yazarmısın
slm.süper kakaduda ben satıyorum arkadaşım.alışkın,konuşuyor,ele gelir,zaten tüneğinde duruyor kafese hiç koymadım.kendini sevdiren gerçekten çok cana yakın bir kuş.satmamın sebebi ise ev içerisinde beslenmiyor kardeşim sorun oluyor benim iki çocuğum var ister istemez tedirgin oluyorum onuın içinde satmaya karar verdim.açık ve net anlayacağın.fiyatına gelincede tünekliği gerçekten çok güzel kafesi zaten dediğim gibi hiç koymadım yeni.papağan,kafes ve tünek dahil son fiyatı 1.750,00 ytl dir ilgilenirsen mail [email protected] kayserideyim.hoşcakal
SELAM ARKADAŞIM ELDE OMUZDA GEZEN EVCİL CÜCE ARA(ASKER ARA)DİYE TABİR EDİLEN PAPAĞANIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORU İLGİLENİRSEN MAİL ADRESİM [email protected]
bizdede bi tane jago var.hatta satılık konuşan jago die geçio.isterseniz ayrıntılara ordan da bakabilirsiniz.bana [email protected] ulaşabilirsiniz