Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

İnsana alışkın jako, kakadu veya amazon arıyorum

Arkadaşlar ben insana alışkın özellikle kendini sevdiren, jako, kakadu veya amazon alacağım. Fakat bu kuşlardan bir tane alacağım yanlış anlamayın. Lütfen forumda e-mail veya telefonunuzu bildirin.

img

rahmetullah

17 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar bende bi tane sulfur kakadu var.düşünürseniz satabilirim.fiyatı 1500 ytl. cok evcil

img

feyyaaz

17 yıl 10 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım msn varsa yazarmısın

img

murattis

18 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.süper kakaduda ben satıyorum arkadaşım.alışkın,konuşuyor,ele gelir,zaten tüneğinde duruyor kafese hiç koymadım.kendini sevdiren gerçekten çok cana yakın bir kuş.satmamın sebebi ise ev içerisinde beslenmiyor kardeşim sorun oluyor benim iki çocuğum var ister istemez tedirgin oluyorum onuın içinde satmaya karar verdim.açık ve net anlayacağın.fiyatına gelincede tünekliği gerçekten çok güzel kafesi zaten dediğim gibi hiç koymadım yeni.papağan,kafes ve tünek dahil son fiyatı 1.750,00 ytl dir ilgilenirsen mail [email protected] kayserideyim.hoşcakal

img

mehmetates10

17 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SELAM ARKADAŞIM ELDE OMUZDA GEZEN EVCİL CÜCE ARA(ASKER ARA)DİYE TABİR EDİLEN PAPAĞANIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORU İLGİLENİRSEN MAİL ADRESİM [email protected]

img

astrazeneca

17 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bizdede bi tane jago var.hatta satılık konuşan jago die geçio.isterseniz ayrıntılara ordan da bakabilirsiniz.bana [email protected] ulaşabilirsiniz

img

spike_16

17 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ