Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

yavru almak

tavşanlar kaç aylık olduklarında yavrulamaya başlarlar

img

ganemon68

18 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm erkek tavsanlar 3 aylıkken, disi tavsanlar 5-6aylıkken yavrulayacak olgunluga ulasırlar

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilginize teşekkür ederim saolun

img

ganemon68

18 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam gokhan bendeki tavsani alalı 2 ay oldu aldıgımızda cok kucuktu yani daha 3 ayı yeni dolmus olsa gerek su an kafeste bakıyorum(buyuk) galiba disi ona partner almam icin daha beklemem gerekirmi?yoksa almalımıyım?bu konuda yardımcı olursan sevinirim HERBAL

img

herbal

18 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Herbal, Amacın yavru almak ise tavşanına partner alman şart değil.Erkek tavşanı olan birini bul.2-3 gün oraya misafir bırak.Sonra alırsın.İstanbul/Kumburgaz`dayım.Tavşanına ücretsiz arkadaş verebilirim.Sait 0532-7928605

img

saitisik

19 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm saitisik keske oyle bi imkanımız olsa ama zor cunku ankaradayım:(burdan dedigin gibi yapabilirm,bizimki galiba dişi ve 3-4 aylık..sence ne zaman ese koymam gerekir?bide genelde ne kadar yavru veriyolar?gebelik suresi ne kadar?ve dogumla ilgili aklına gelen bişi varsa sana zahmet olmazsa bana soylermisin?simdiden cok tesekkur ederim..evcil gunler...

img

herbal

18 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Herbal, Bende pekçok renk ve cinste tavşan var.Hepsi karışık büyükçe bir kümeste yaşıyor.Hobi bahçemde tavşandan başka da pekçok çeşit hayvan olduğundan tavşanlar üzerine fazla yoğunlaşamıyorum. Tavşanlar hakkında birşeyler biliyorum ancak size yanlış bilgi vermek te istemiyorum.Ama şunu söyleyebilirim.Bir kişiden duyduklarını sakın doğru olarak kabul etme.Hele bu profesyonel değilse.Eski tarihli (yaklaşık 1 yıl)mesajlara bak.Orada profesyonel tavşancıların bu konulardaki yazıları var.Onları okumanı tavsiye ederim.Kolay gelsin

img

saitisik

19 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım Kendi Beslediğim tavşanlar hakkında bilgi vereyim. Tavşanlar yaklaşık 4 aylıklar geçen gün 2 tavşanımda 7şer tane doğurdu.1 ay gibi bir sürede yavruluyorlar. ve her 3 ayda bir yavruladıklarını okudum. Yani kısa zamanda üretim tesisi kurabilirsin :)

img

deathcat

18 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ