Diğer Evcil Forumları > Tavşan
yavru almak
tavşanlar kaç aylık olduklarında yavrulamaya başlarlar
slm erkek tavsanlar 3 aylıkken, disi tavsanlar 5-6aylıkken yavrulayacak olgunluga ulasırlar
ilginize teşekkür ederim saolun
selam gokhan bendeki tavsani alalı 2 ay oldu aldıgımızda cok kucuktu yani daha 3 ayı yeni dolmus olsa gerek su an kafeste bakıyorum(buyuk) galiba disi ona partner almam icin daha beklemem gerekirmi?yoksa almalımıyım?bu konuda yardımcı olursan sevinirim HERBAL
Sayın Herbal, Amacın yavru almak ise tavşanına partner alman şart değil.Erkek tavşanı olan birini bul.2-3 gün oraya misafir bırak.Sonra alırsın.İstanbul/Kumburgaz`dayım.Tavşanına ücretsiz arkadaş verebilirim.Sait 0532-7928605
slm saitisik keske oyle bi imkanımız olsa ama zor cunku ankaradayım:(burdan dedigin gibi yapabilirm,bizimki galiba dişi ve 3-4 aylık..sence ne zaman ese koymam gerekir?bide genelde ne kadar yavru veriyolar?gebelik suresi ne kadar?ve dogumla ilgili aklına gelen bişi varsa sana zahmet olmazsa bana soylermisin?simdiden cok tesekkur ederim..evcil gunler...
Sayın Herbal, Bende pekçok renk ve cinste tavşan var.Hepsi karışık büyükçe bir kümeste yaşıyor.Hobi bahçemde tavşandan başka da pekçok çeşit hayvan olduğundan tavşanlar üzerine fazla yoğunlaşamıyorum. Tavşanlar hakkında birşeyler biliyorum ancak size yanlış bilgi vermek te istemiyorum.Ama şunu söyleyebilirim.Bir kişiden duyduklarını sakın doğru olarak kabul etme.Hele bu profesyonel değilse.Eski tarihli (yaklaşık 1 yıl)mesajlara bak.Orada profesyonel tavşancıların bu konulardaki yazıları var.Onları okumanı tavsiye ederim.Kolay gelsin
Arkadaşım Kendi Beslediğim tavşanlar hakkında bilgi vereyim. Tavşanlar yaklaşık 4 aylıklar geçen gün 2 tavşanımda 7şer tane doğurdu.1 ay gibi bir sürede yavruluyorlar. ve her 3 ayda bir yavruladıklarını okudum. Yani kısa zamanda üretim tesisi kurabilirsin :)