Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri
Canlı yem Beyaz Kurt kültürü (White worms)
Satılan Canlı(lar): Canlı yem,Beyaz Kurt Kültürü(white worms) Adet Fiyatı: Kültür 10 YTL. Adedi: Kültür içerisinde yavru ve anaç kurtlar Boyu: 1mm-2.5cm İli/Semti: Amasya / Merkez İrtibat Bilgileri: Ö.M. ve email Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcıya ait olmak üzere heryere kargo ile. Fotoğraf: [URL=http://img507.imageshack.us/my.php?image=whitewormsmu9.jpg][IMG]http://img507.imageshack.us/img507/3981/whitewormsmu9.th.jpg[/IMG][/URL] Diğer Ek Bilgiler: Beyaz Kurt (White worms) kültürlerimi onlar için ısısını sabitlediğim buzdolabımda yetiştirmekteyim.Sizde göndereceğim Beyaz Kurt (White worms) kültürlerini ısısı 16 dereceyi geçmeyecek ve 10 derecenin altına düşmeyecek bir yerde tuttuğunuzda, harika üretebilip her hafta canlı yeminizi temin edebilirsiniz.Tabii kültürlerinize iyi baktığınız ve sıkılmadığınız takdirde ömür boyu canlı yeminizi de üretmiş olursunuz.Bu kurtlar balıklar için yüksek değerde protein ve yağ kaynağı olup üremelerinde ve gelişmelerinde haftada 1 defa vererek büyük farklılıklar görebilirsiniz.Beyaz kurtlar hijenik bir ortamda kapaklı bir kap içerisinde yetiştirildiklerinden hiçbir hastalık ve parazit riski taşımamaktadır.Deniz ve tatlı su akvaryumlarında rahatça canlı yem olarak kullanılabilirler. Erişkinlerinin boylari 2.5 cm`ye kadar ulaşabilir, büyük balıklar ve büyük yavrular için rahatlıkla kullanılabilirler.Benim Discuslar başta olmak üzere frontoza ve yunus balıklarım bu yeme doyamıyor.Heryerde bulabileceğiniz gibi bende üretmenizde yardımcı olmak için üretim teknikleri ile ilgili bilgileride kültürle size yolluyorum.
Mail adresim [email protected]
Mail attım ama bakamadınız herhalde,kültürden almak istiyorum.
Mailinizi cevapladım ama Murat Bey neden gelmedi bilmiyorum, neyse tekrar mail attım sorularınızı umarım yeterince yanıtlamışımdır.Tel nomu gönderdim görüşmek dileğiyle. Saygılar.
İlanım günceldir.İki paket kültür siparişinde kargo alıcıya değil satıcıya yani bana ait olup kargo ücreti ödenmemektedir.Kargo sıfır YTL: http://img228.imageshack.us/img228/2124/whitewormsft1.jpg
Kargo gönderilerini garantili, yani sigortalı göndermek zorunda kaldığımdan tek paket Beyaz Kurt Kültürü 15 YTL, iki paket kültür fiyatı 25 YtL olmuştur. İki paket kültür siparişlerinizde yine kargo ücreti 0 YtL yani alıcı değil satıcı tarafından karşılanacaktır.
Fotoğraf: Discus resimleri Sayın Bora ÜNVER`e ait olup, her konuda yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Stoklar bitene kadar kültür fiyatlarında indirim yapılmıştır.Satışlar stoklarla sınırlıdır.
Adet Fiyatı: Bir paket kültür 10 YTL, İki paket kültür 15 YTL
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler:Kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere kargo firması ile heryere
! STOKLAR BİTMİŞTİR İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKÜR EDERİM !
Satılan Canlı(lar): Beyaz Kurt Kültürü (White Worms) Canlı Yem
Aşılamalık Kültür: 10 YTL (Kendi toprağınıza aşılayarak kültürlerinizi oluşturabilmeniz için pet su bardağı kadar miktarda poşetlere konularak kargoya verilir)
Adet Fiyatı: Bir paket kültür 15 YTL (Aşılanmış paket ve direk canlılara verilmek üzere)
Toplu Alım Fiyatı: iki paket kültür 25 YTL (Kargo ücreti sıfır)
Adedi:Paket kültürler de 250-300 gr lık paketlerde (Kültür toprağı ile beraber) kültür içerisinde anaç,yavru ve yumurtaları bulunmaktadır.
Boyu: 1mm-2.5cm
İli/Semti: AMASYA/MERKEZ
İrtibat Bilgileri: ö.M e-mail ([email protected])
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Heryere kargo firması ile olup.Tek kültür siparişinde kargo alıcıya ait olup, iki kültür siparişinde kargo satıcı tarafından karşılanıp, alıcı kargoyu teslim aldığında kargo ücreti ödemeyecektir.
Havalarda soğudu zaten, hava don olmadığı takdirde kültürü koyun camın önüne, koyun balkona, üresin kültürler, gelsin canlı yemler..
merhaba konuyla ilgiliyim rica etsem benim msn mi eklermisiniz [email protected] ve ayrıca telefonumu veriyim ararsanız sevinirim 05352231923-05552201662 yada çaldırın ben ararım teşekkürler