Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

POKEMON ÇİFTLİĞİ:D

herkeze selamlar! Ben Cenk Evimde minik bir pokimon çiftliği var diyebilirim.6 aylık köpeğim Çarmender yeni,minik kaplumbağam Bulbasaur(balpasar:) ) `la oynarken çok sert hamleler yapıyor.Aslında beraber tutmuyorum,yani kaplumbağayı oyun olsun diye kocaman köpeğe vermiyorum tabii ama aynı odada kalıyorlar.Teraryumu biraz yükseğe koydum fakat bizimkine çare etmiyor:( İkisinden de vazgeçmek istemiyorum ama kaplumbağama birşey olmasını da istemiyorum:( o paytak paytak adımlarla tazı gibi koşan köpekten hızlı koşmaya çalışması öldürüyor beni:D Ah birde papağan unsuru var:( Ona başka bir başlıkta açıcaktım ama konu gelmişken söyleyeyim Papağanım(nedense çok yabanidir,köpüşüm bile ondan korkar) hep Bulbasaur`u taciz ediyo,kıskanıo mu bilemiorum Bi teraryuma girecek ,boğuşçaklar diye korkuyorum:(:( Ona da ne yapmalıyım?? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

ayrı odalarda tutma imkanın var mı tosbiliyle diğer hayvanlarını eğer papağan kıskanıyorsa sen oda da yokken yiyebilirde. 2 kaplumbağa bile birbirine ne biçim zarar verirken papağan parmak kadar balpasar`a neler neler yapabilir

img

psikopatkedi

18 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Belki 3,belki 5. yazışım ama tekrar yaziyim Elif,senin adresten yollanmış mesaj, üzgünüm:/ He birde doğum günün kutlu olsun=) ben C3NK,bu yanlışlık için tüm siteden özür dilerim

bu 3. yazışım mı 5. yazışım mı tam hatırlamıyorum ama LÜTFEN artık çıksın yazım! Elif ;kusura bakma senin adresten yollamışım mesajı.Yolladıktan sonra bikaç defa yazdım ama -nie bilmiorm- burada yayınlanmadı. He bu arada DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN =) Bu karışıklık için tüm siteden özür dilerim:/

img

cenkajmer

18 yıl 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ