Kuş Forumları > Papağanlar
SATILIK EVCİL CÜCE ARA(ASKER ARA)
ÇOK EVCİL ELİMİZDE OMUZUMUZDA GEÇEN ÇOK EVCİL PAPAĞANIMI SATMAK VEYA ÇİFT DAMIZLIK MUHABBET ÇİFTLERİ İLE TAKAS ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLARA ELİMİZDE OMUZUMUZDA ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİ ATABİLİRİM BÖYLE EVCİL PAPAĞAN BULMAK ÇOK ZOR İSTANBULDAYIM MAİL ADRESİM :[email protected] BURAYA MAİL ATABİLİRSİNİZ...
kuşu msn de gördüm maşşallah çok şeker bişi fakat cinsi hakkında yanılıyorsunuz, papağanın cinsi PATAGONYALI KONUR`dur yani asker ara değildir ki asker ara Türkiyede ben hiç görmedim petshoopların bu konudaki bilgi eksikliğinden kus alan kişilerde bu şekilde yanılabiliyor, cüce ara ve patagonyalı konur ve asker ara bunlar çok farklı türlerdir saygılarımla
ARKADAŞLAR İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM BU ARADA BİR YANLIŞ BİLGİYİ DÜZELTMEK İSTİYORUM NE YAZIKKİ ÜLKEMİZDEKİ PETSHOPLAR BİZLERİ YANLIŞ BİLGİLENDİRİYOR SAĞOLSUN ARKADAŞLAR SAYESİNDE KUŞUN CİNSİNİN"PATAGONYALI KONUR"OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ OLDUK. DİLEYEN MSN ADRESİNDEN: [email protected] WEBCAMDAN KUŞU GÖREBİLİR. SAYGILAR
selam arkadaşım.papağana ne istiyosun..bende 3 çift cins kanarya ile 10 çift muhabbet var istersen takasta yaparız...
SAYIN KUTLUKAYA MSN ADRESİM:[email protected] dan bana uluaşabilirseniz veya kuşlarınızın resimlerini mail atarsanız memnun olurum
ilanınız güncel mi?
KUŞ SATILMIŞTIR İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER