Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

Orjinal Irklarda Tavşan Bulunur

Merhaba, Tamamen veterine kontrolünde bilimsel esaslarla Velikan, Yeni Zellanda, Kaliforniya, Şinşila, Angora ve Ada Tavşanları üretmekteyiz. Enguru Tavşancılık Ankara Tel: 533 271 68 86 312 814 63 48

img

ugurdilek

21 yıl 1 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam.aylardır angora tavşanı arıyorum ama maalesef bulamadım.izmirde oturuyorum.bi şekilde bana ulaştırma imkanınız varmı.ücretleri nedir

merhabalar.bende uzun zamndır angora yada hollanda lop arıyorum.ücretleri hakkında bilgi verirmisiniz.şimdiden teşekkür edrim

img

jale333

17 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar.ben uzun zamndır hollanda lop diye geçen sarkık kulaklı tavsan arıyorum.sizde mevcutmu birde fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim.bende ankaradayım adresinizi verirseniz gelip görmek istiyorum.şimdiden teşekkürler

img

jale333

ÖZEL MESAJ

Merhaba, İzmir de yaşıyorum.Bana hollnda lop sarkık kulak bulabileceğim bir adres verir misiniz?Ya da siz de var mı?Teşekkürler..

img

just_curious

17 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yukarıda sayılan ırkların arasında lop/holland lop yada cüce (dwarf) tavşan yoktur

img

sevgiyuvası

20 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar.angora tavsanlarının fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz.teşekkür ederim

img

jale333

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben de cüce (Netherland Dwarf) ya da lop tavşan arıyorum.Bunu temin etme şansımız var mı ve fiyatları nedir?

img

lostsoulum

17 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ