Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
İYİ MUHABBET KUŞU NASIL BULURUM
selam arkadaşlar bugün üye oldum ve aranıza katılmak inşallah bana ve benim bilgilerimle size yardımcı olmak.03.07.2007 salı günü muhabbet kuşumu kaybettim ne tesadüfdürki çok sevdigim rahmetli KEMAL SUNAL`ın ölüm yıldönümüne denk geldi 20 seneye yakın muhabbet kuşu besliyorum 1 yaşında ölmesi beni ve ailemi çok üzdü 1 tane muhabbet kuşu almak istiyorum ama bu sefer üreticiden almak istiyorum yani yavru ve saglıklı yardımcı olacak arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim.
Bak Arkadaşım Eğer İyi Bir Muhabbet Kuşu Almak İstiyorsan,We Eğer Satıcılardan Almak İstiyorsan Kuşun Kalitesi İçin Birkaç Özelliğine Dikkat Etmelisin.Bunlar 1-Kuş Yavru Olmalı Ki İyice Alışıp Konuşabilsin. 2-Kuşun Burun Delikleri Tıkalı Olmayacak.Çünkü Akciğer Sorunlarına Yol Açabilir. 3-Kuş Hareketli Olacak.Yoksa Mutlaka Bir Sorunu Wardır. 4-Kuşun Kanatları Aşağıya Sarkık Olmayacak.Çünkü Buda Ceyranda Kaldığına İşarettir.Buda Kuşlar İçin Ölümcüldür. Ama Burdaki Kuş Werenlerden Almak İstiyorsan 1-Aynı Şehirde Yüz Yüze Pazarlaşarak Almayı Tercih Etmelisin.Çünkü Problemlerini(yukarıda anlattıklarımı9anlayabilesin. 2-Çok Pahalı Olanları Weya çok Ucuz Olanları Çok Gerekmedikçe Alma(Forumdaki Kimseye Hakaret Olarak Söylemiyorum.Çünkü Çok Ucuzsa Bir Problemi Olma İhtimali Çok Fazladır. Bunlara Dikkat Edersen Mükemmel Bir Muhabbet Kuşu Almış Olursun.Muhabbet Kuşlarınında Duyguları Wardır.Yeni Muhabbet KuŞunla İyi Eğlenceler Size =)