Diğer Evcil Forumları > Tavşan
ACİL YARDIMM
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2 gün önce büyümeyen tavşan aldık ama sizin yazdıklarınızı okuyunca çelişkiye düştüm tavşanımızın cinsi,cinsiyeti,ve yaşı konusunda bi bilgimiz yok (nasıl aldıysak artık):) tavşanımızın fotosunu koysak bilgi verirmisiniz ayrıca oğlumuz 2 yaşında tavşanın ona bir zararı olurmu? hastalık vs. bulaşırmı? cevaplarınızı bekliyorum SEVGİLERİMLE gamze
öncelikle slm aramıza hoşgeldn . Tavşanını eer kaç yaşında olduunu oraya sormadıysan senn anlaman imkansız denecek kadr zor.Anck veterinerlr yardımcı olabilir. Cİnsiyetine gelince tavşanının cinsel organının iki yanına hafifce iki tarafa bastırınca cinsel organı çıkar.Burdanda heralde ayırt edebilirsn.Tabi yaşı küçükse birz zor olabilir.Bunuda veterinerlere götürebilirsin ama ülkemizde tavşanlarla ilgilenen vet.ler az olduu için anlaman zor .Hatta bazı vet.ler dişi diolar büyünce anlıosunuz ki erkek.Cİnsini anlamak için fotosunu koysan ii olur yardımcı olmaya çalışırız.tavşanda ilk aldınızda küçük yaramalıklar yapabilr.Mesela ısırabilr ama bu geçicidr.Eğitirseniz böle bi sorunla karşı karşıya kalmassınz;)
resimlerini çekerken yaına elinizi yada referans alabileceğimiz bir nesne koyarsanız birşey söylenebilir bir önceki başlıkta 2 yaşında demişsiniz ve büyümeyen demişsiniz el kadar bir tavşan aldıysanız ve size bu büyümeyen tavşan şu anda 2 yaşında demişlerse fena halde kandırılmış olduğunuzu söylemek isterim herkese oynadıkları bir oyundur petshopların
2 yaşında dediği tavşan değil kendi oğlu kendi çocuğu yani ona zararı olurmu diyo. benim bildiğim tavşanlara kuduz ve kist aşısı yapılıyo bunları yaptırırsanız bi sorun olmaz heralde. bi de bazı zamanlar tüy çok fazla tüy döküyolar o zaman oğlunuzdan uzak tutsanız iyi olabilir
slm tavsanının fotosunu ekleyebilirsen yası hakkında yorumyapmaya calısırız. 2 yasındakı ogluna bi zararı olacagını düsünmüyorum. ama yine de cok öpmesin ki kıllarını yutmasın di mi