Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
köpeğin acaba hamile mi?lütfen yardım
Öncelikle herkese merhaba, benim setter köpeğime 30 nisanda suni döllenme yapıldı. Fakat bugün olmasına rağmen hala bir gelişme yok yani tam olarak bende anlayamadım. Çünkü bazen hamilelik göstergesi olan şeyleri gösteriyor hele bugünlerde bu olay daha da arttı. Yemek yemelerinde azalma oldu ve kulübesini kazımaya başladı bu ara sırada olsa bugünlerde hergün yapıyor. karın kısmını ellediğimde ise sert bir kütle elime geliyor bazende o kütleyi bulamıyorum. Acaba köpeğim hamile mi? bu konuda bana ayrdımcı olabilirmisiniz?Veterineride burada olmadığı için başka bir eyrede götürmek istemiyorum.
köpeğiniz bazı peluş oyuncakları yuvasına taşıyorsa,onlara anne şefkatiyle davranıyorsa evde sakin oyun oynamak istemez bi tavırla dolaşıorsa bu ihtimal yüksek anca hamile bir köpek 2 katı yemek yer .bence bir veterinere danışın
selamlar arkadaşım,anlattığınız kadarıyla köpeğiniz yalancı hamilelik yaşıyor gibi çünkü gerçek gebelik olsaydı bu tarihe kadar yvrularini vermek zorundaydı, yinede bir veterinere danışmanızı mutlaka tavsiye edrim ben bir eğitmen olarak size kısa bir bilgi vermek istedim ama veterineri ihmal etmeyin...