Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

EĞİTİMLİ JAKO ARIYORUM,ACİLL!!!

KONUŞAN,ELE GELEN,ISIRMAYAN JAKO ARIYORUM.MAİLİM [email protected]

img

reyya

19 yıl 10 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam benim jakom 30 kelimeye yakın konuşuyor ... taklit yapıyor elden yem yiyor kendini sevdiriyor ama elde omuz da gezmiyorr BİLGİNİZ OLSUN .. FİYATI 700$

img

kuscu01

21 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

30kelime konuşması ii ama eğitimi yok,bunun için fiyat çok fazla benim için.biliyorsunuzdur jakolar en ii konuşan papagan türünden bunun için önemli olan evcilliği.fiyatta bişeyler yaparsanız bu hafta sonu görüp almak isterim ama ben istdayım.

img

reyya

ÖZEL MESAJ

selam mesajı yeni gördüm ..... papağanda son fiyat demişsin en son olarak 650$ yapabilirm ... bende istanbuldayım / bahçelievlerdeyim......

img

kuscu01

ÖZEL MESAJ

teşekkürler ama fiyat çok yüksek.

img

reyya

ÖZEL MESAJ

rica ederim ....... aradığinız özellikte inşallah iyi bir jako bulursunuz ...... gercekten süperlerrrr..... görüşmek üzere

img

kuscu01

ÖZEL MESAJ

merhabalar benım jakom ele omuza gelıor kafese kendı gırıp kendı cıkıor elden yem yıyor ıslıklar calıor 15 kelımeye kadar bırsuru sey soluor kendını sevdırmek ıstedıgınde gel dıyerek sızı yanına cagırıor.ılgılenemedıgım ıcın satmak ıstıyorum erkek tımneh 2 yasında fotoraflarınıda gonderebılırım.

img

casco

19 yıl 11 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili Reyya, $700 isteyen arkadaşımızın jakosuna bir baksana acaba okula falan da gidip geliyormu veya evde çamaşır falan yıkıyormu??? Bu fiatı istediğine göre kimbilir bu papağan ne harikalar yaratıyordur. Papağan ararken birde bakmışsın ki sanki bir robot a sahip olmuşsun.

img

milko

19 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ