Kuş Forumları > Papağanlar
TAKAS YADA SATILIK JAKO
elimde bulunan jako papaganımı özel yapım kafesi ile birlikte akvaryum balıkları ve malzemeleriyle takas etmek istiyorum en iyi teklifi verenle takas etcem papaganın hırlaması yok yakup diyor elden yem yiyor sağlık açısından herhangi bi sorunu yok henüz 2-2,5 yaşlarındas yavru kuyrukları ve YAVRU tüyleri duruyor yani henüz yavru tüylerini dökmemiş yavru tüylerini yeni yeni deiştiriyor kafes paslanmaz çelikten 50x50x100 ölçülerinde sehpalı üstü açılır tekliflerinizi bekliyorum YADA 700 YTL YE VEREBİLİRİM PAZARLIK PAYI VARDIR
slm ben fatih bende 125*50*50 ölçülerinde taymur marka akvaryum tek çiziği bile olmayan akvaryumu yanında sehpası,dış motoru dolphinin en yüksek gücü olandan 1600 sıfır gibi ,az miktar kumu,ısıtıcısı,2 tane büyük mercan kayası ve bir tanede hiç açılmamış büyük iç motor verebilirim oda büyük iç motor düşünürseniz buradan yazışırız msn kullanmıyorum ve ben alır gelirim takas yaparız.siz yeterki bu şartlar yeterli deyin beğeneceğinize eminim akvaryumun altlarında çatlamayı önleyen korumalıklarıda var
yeriniz neresı ve nekadar ucret olur en son
125*50*50 taymur akvaryumum var çatlamalara karşı önlem olarak cam kuşakları var altında sehpası,tek bir çiziği bele yok,cam kalınlığı 1 cm, hiç kutusundan açılmamış büyük iç motorum,ısıtıcısı ,az miktarda kumu,yanındada sana dolphin dış motor verebilirim ,hatta 2 tanede büyük mercan kayası veririm baya büyük kayalardır beyaz renktir,düşünürseniz buradan irtibata geçelim.
yerim ankarada
balık olarak fatih bey kalvus damızlık 5 adet düşünüyorum damızlık yada memba 8 adetc eger uygunsa benim için sorun yok beniarayın 05067002306 sinan yer ankara bu arada
fatih bey buarada akvaryum mobilyalı degilse olmaz zaten demir profil istemiyorum çünki
yerim ankara son oluru 650 ytl akvaryum mobilyalı dış motor iç motor hava taşı hava motoru ısıtıcı kayası kumu balıkları balıklar : memba 7 adet yada kalvus 6 adet damızlık bu şekilde olur ancak başka türlü takas edemem 125 lik büyük olur akvaryum ben 100x45x60 veya buna yakın arıyorum
faih bey dış motor zaten varmış bu söylediginiz malzemelerin yanına kumu ek yapar ve balıklarıda tamamlarsanzı takası gerçekleştirebilirz ancak akvaryum demir profilse olmaz akvaryumun resmini gnderin bana msneme : [email protected]