Kuş Forumları > Papağanlar
***Konuşan dans eden kakaduu Miço ***
Konuşann babacım aşkım gel gel gel ve daha farklı kelimeler söyleyebilen ve ıslık cakan öpücük atan süper dans edenn kola alınabilenn yiiyecekk ayrıımıı yapmayann kakadumu iş dolayısıyla satmak istiyorum takas teklifleride degerlendirilir iletişim için 0537 430 37 46 [email protected]
mrb ciddi olarak düşünebilirim. nerede oturuyorsunuz ve evcillik durumu tam olarak nasıl gerçi anlatmışınız ama...teşekkürler...fiyatta esnek olabilirim derseniz [email protected] a msj atın lütfen..
Size "babacım, gel gel" diyen bir hayvanı nasıl SATABİLİYORSUNUZ??... Bazen hayvanlar bizden daha insani değerler taşıyorlar.. Onu satacağınızı bilse heralde babacım falan demezdi, kusura bakmayın ama ben şu ana kadar hiç bir hayvanımı satmadım, bakamayacak durumdaysanız "bakabilecek durumda olan birine" "verirsiniz"...Satmak adı üstünde "satmak" oluyor...
Selam satma sebebim kakadular sahiplerine bilen onlara çok bağlı kuşlar Miçoyla evde benden başka birisi ilgilenmiyor Bende şu an işlerim yüzünden çok fazla ilgilenemiyorum iyi günler
Işıl Hanım, haklısınız. Kakadular öyle bir bağlanırlar ki, bence sadece sakat ya da rahatsız olan bir insan onlarım sosyal isteklerine cevap verebilmektedir. Sayın Veteriner Hekim Koray Bey, Kakadunuz sizi bunaltmıs olabilir, ama lutfen yenı sahıbını uyarın, Kakadular çok çabuk da tüy yolmakla meşhur.sadece zamanı olan birine verseniz iyi olur. http://www.papageien.org/USER/B_Manges/kakadu/chained.html Bu siteyi incelemenızı tavsiye ederim, Kakaduların ne kadar problemli pet olduklarını göreceksiniz. Verena Kaya Gygax
Valla binler ce kez maşallah
ilanım tarih itibariyle eski olup silinebilir yada kilitlenebilir papağanın evcilliği ve fiyatı hakkında bilgi almak için [email protected]