Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

Mobilyalı satlık akvaryum ve çeşitli balıklar komple

arkadaşlar mobilyalı 150cm boyunda 90cm yüksekliğinde 70cm eninde süper bir akvaryum ayrıca 2 adet dış temizleme motoru,2 adet hava motoru,1 adet ısıtıcı,1 adet büyük batık gemi,4 adet büyük kafa yapmış frontoza 8 adet büyük,ve orta boylarda yunus,1 adet sarı prenses,2 adet asur,3 adet kadanga ve 40,50 adet kadanga yavruları 2 adet ahli,1 adet blicardi,1 adet çöpcü içerisinde mevcut ayrıca 3 adet güzel görünümlü kayalar.dış motorların markası 1 alman malı,diğeri tetra. fiyata bu yazdıklarım hepsi dahil 1.500,00ytl.son fiyattır ilgilenen arkadaşlara mail le resmini göndere bilirim kargo masrafı alıcıya aittir.bence görmeye değer.mail adresim [email protected]....

img

mehmetates10

17 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar isteyene sadece akvaryum,ısıtıcı,2adet dış temizleme motorunu,2 adet hava motoru ve batık gemiyide verebilirim..yazmış olduklarımın toplam fiyatı 900,00ytl dir..inanın arkadaşlar bu akvaryumu gerçekten çok özenerekve maddi hiçbirşeyden kaçmayarak kurmuştum ama artık temizliğinden bıktım onun için satıyorum.alan kişi pişman olmayacağınada eminim...(temizliği hariç tabiki)hoşcakalınn

img

mehmetates10

ÖZEL MESAJ

mehmetates10 arkadaşım peşin şu an 700YTL param var.Eğer uyar dersen bana mesaj atabilirsin

img

06reis

17 yıl 9 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

800 ytl teklif veriyoruz.cep numaram 05366053692.

img

arslan2

17 yıl 9 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam arkadasım halen satmadı isen bir resmini gonderebilirmisin, birde camın kalınlıgını belirtebilirmisin. Tesekkurler Mustafa [email protected]

img

musden

17 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.arkadaşlar özürdilerim tatil dolayısıyla cevap yazmakta biraz geciktim.700 ve 800 ytl olurmu diye yazmışsınız balıklar hariç fiyatmı arkadaşlar.birde cam kalınlığını belirtmemiştim 10mm bilginize....hoşcakalın

img

mehmetates10

ÖZEL MESAJ