Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

YAVRU KONGO JAKO

3yaş civarı hiçbir sağlık problemi olmayan jakomu özel nedenlerden dolayı satmak istiyorum.hırlaması yok sadece korkunca hırlar.elden yem yiyiyor.birkaç defa gagasına dokunmama izin verdi.genel anlamda çok evcil değil ama çok uysal.gırtlaktan anlayamadığım sesler çıkarıyor.görmek isteyene fotoğraflarını gönderebilirim.amazon yada kakadu ile takas yapılabilir ankara da oturuyorum.kafes dahil fiyatı aldığım fiyat 1000 ytl.

img

musy

17 yıl 9 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3 yas bir jako yavru değildir, üstelik anlattıklarınıza göre evcil de sayılmaz... bu sitedeki forumlara bakarsanız konusan kangoların 1000 ytl ye satıldığını görürsünüz. kusu takas yapmak istemeniz ise acıkcası hala papağan beslemek istediğinizi fakat elinizdeki papağanın sizin beklentilerinizi karşıalmadığını gösterir. bence onu ev değiştirmeye mahkum etmeyin . biraz daha zaman tanıyın ona.

img

forzabjk

17 yıl 9 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba 80-100 yıl yaşadığını düşünürsek bana göre yavru.papağanım evcil değil eğitime müsait.ayrıca benim aldığım fiyat kafes dahil bu fiyattır.ama iyi bakabileceğine inandığım birisi olursa fiyat tabiki değişir.papağanları çok seviyorum.beklentilerime cevap vermediği için değil mutlu olmadığına inandığım için satmak istiyorum...

img

musy

ÖZEL MESAJ

fiyat değişmiştir.800 ytl kafes dahil.

img

musy

ÖZEL MESAJ

[email protected] adresime resim gönderbilirseniz ilgilenmek istiyorum. Sağlıklı günler dilerim. N. Eren

img

nbe

18 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gerçekten 3 yaşındaysa 80 yıl yaşayan bir canlı için daha çok bebek hemde ..Ama doğruysa yaşı tabi..

img

mogli

18 yıl 3 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ