Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

almanyaya acil yardim

uzun zamandir kinali keklik istiyorum ama bir türlü bana yardim edecek biriyle tanisamadim.almanyada yasiyorum buraya keklik gönderebilecek birilerini taniyorsaniz lütfen bana yardim edin.1 tane erkek 1 tane disi istiyorum.simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim

img

konyalitatar

17 yıl 9 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum kınalı kekliği türkiyeden çıkarmak bence çok zor.buraya özgü.saygılar

img

barancan20

17 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım... kınalı keklik dünyanın her yanında yetiştiriliyor, ve avrupada türkiyede olmayan o kadar çok çeşit var ki biz buradan elde etmek için bir sürü uğraş veriyoruz. eğer almanyada veya belçikada kurulan hayvan pazarlarını dolşırsanız orada rahatlıkla bulusunuz. ayrıca internette araştırırsanız almanyada bir sürü yetiştirici var. kanatlı yetiştirici klupleri var saygılarımla

img

mediko

20 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar hersey icin tsk.ler.almanyada yetistircilerinden aldim.barancan20 bilgilerin icin tsk.ler

img

konyalitatar

ÖZEL MESAJ

sayin konyalitatar nerde kaliyorsun?

img

amadin

17 yıl 11 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasim ben baden-württenberg eyaletine bagli 76571 gaggenau hayirdir amadin sendemi almanyadasin

img

konyalitatar

ÖZEL MESAJ

Selaml konyali, bende almanya´dan katiliyorum (NRW / HSK). Bende keklik yetistiriyorum, istersen bilgi alis verisi icin haberlesebiliriz. Nasil besliyorsun sen ?! Ne kadar yerin var ?! Keklikler de kulucka durumu biraz zor, sizlerin bu konuda bilgileri var mi?! Hoscakalin Tarik

img

delihıdırlı

17 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ