Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
almanyaya acil yardim
uzun zamandir kinali keklik istiyorum ama bir türlü bana yardim edecek biriyle tanisamadim.almanyada yasiyorum buraya keklik gönderebilecek birilerini taniyorsaniz lütfen bana yardim edin.1 tane erkek 1 tane disi istiyorum.simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim
dostum kınalı kekliği türkiyeden çıkarmak bence çok zor.buraya özgü.saygılar
arkadaşım... kınalı keklik dünyanın her yanında yetiştiriliyor, ve avrupada türkiyede olmayan o kadar çok çeşit var ki biz buradan elde etmek için bir sürü uğraş veriyoruz. eğer almanyada veya belçikada kurulan hayvan pazarlarını dolşırsanız orada rahatlıkla bulusunuz. ayrıca internette araştırırsanız almanyada bir sürü yetiştirici var. kanatlı yetiştirici klupleri var saygılarımla
arkadaslar hersey icin tsk.ler.almanyada yetistircilerinden aldim.barancan20 bilgilerin icin tsk.ler
sayin konyalitatar nerde kaliyorsun?
arkadasim ben baden-württenberg eyaletine bagli 76571 gaggenau hayirdir amadin sendemi almanyadasin
Selaml konyali, bende almanya´dan katiliyorum (NRW / HSK). Bende keklik yetistiriyorum, istersen bilgi alis verisi icin haberlesebiliriz. Nasil besliyorsun sen ?! Ne kadar yerin var ?! Keklikler de kulucka durumu biraz zor, sizlerin bu konuda bilgileri var mi?! Hoscakalin Tarik