Sürüngen Forumları > İguana
İGUANA SATILIK
Evde eslediğim iguanamı satıyorum çok sağlıklı hiç bir sorunu yoktur. aşağı yukarı 30-35 cm uzunluğunda ve resmi girişli elimde faturasıda var 1 adet akvaryum 75cmX45cm 2 adet yapay bitki 1 su kabı büyük 1 adet yem için metal kab 2 adet dekor için orjinal dekor ağaç 1 adet sera iguana yemi 1 adet sera vitamin tabanında iguana için orjinal suladıkça şişen tahta parçaları 1 adet 8.0 lambası hepsini komple satıyorum.sadece iguanayı almak isteyen olursa 150 ytl ye veririm. isteyenler msn den mesaj atabilirler. Tel: 0212-279 08 34 Cep:0532-712 95 55
Özür Dilerim Fiyat Yazmamıştım. Komple Fiyatı 280.YTL olur.
Neden Satıyorsun Arkadaş..?
slm arkadaşım satma nedenim oğluma almıştım o da bakmak istemiyor o yüzden
Her iguana sever gibi bende şöyle düşünüyorum ve düşüncemi yazıya döküyorum; Arkadaslar Formda ben dahil bir çok arkadaşım bu canlıların cok hassas canlılar oldugunu, alıştıkları hayatı ömürlerinin sonuna kadar yaşamak istediklerini, değişikliklerden hiç hoşlanmadıklarını, strese girip hasta olup hayatlarını kaybettiklerini, iguana alırken iyi düşünmemiz gerektiğini, iyi alt yapılarla bu canlılara sahip olmak zorunda oldugumuzu, bu canlıların birer oyuncak olmadıgını, oğlumuz iguana`ya bakmayacaksa ona bakacağı bir canlı almayı izah etmeye çalışıyoruz. Lütfen sadece iguana`lar için değil tüm canlılar için biraz daha duyarlılık biraz daha hassasiyet.. [email protected]
Slm Arkadaşlar iguanamı JAKO papağan ile takasta yapabilirim bilgilerinize.