Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

Satılık 100x30x45h - 65x25x35h Tay - Mur Akvaryum

Satılık 100x30x45h (135 Litre) Tay - Mur Akvaryum ... Akvaryum Temiz Olup Metal Kapaklıdır. Ultraviole Işığı (Beyaz) , Ballans , Tabana Karışık 5cm Kum , Sudan Etkilenmeyen Bir Yüzü Kayalık Bir Yüzü Yesillik Olan Arka Fon , Ön Cama Yapıştırılmış 2 Derece , Demir Sehpası İle ; 100 YTL`dir. Fiyatta Pazarlık Yapılır. Nakliye Alıcıya Ayittir. Fotoğraf Yoktur. İsteyen Akvaryumu Evimden Görebilir. ---------------------------------------------------------------- Satılık 65x25x35h (56 Litre) Tay - Mur Akvaryum ... Akvaryum Temiz Olup Metal Kapaklıdır. 1) Büyük 3 Kaya , Ortası Delik Şekilli Küçük Balıkların Geçebileceği Şekilli Bir Taş , Mor Renkli Büyük Bir Taş. 2) 4 Yapay Bitki. Kayalar İçin 1 Plastik Bitki. 3) Tabana 5cm Midye Kırığı. 4) Beyaz Gün Işığı Ve Ballans. 5) 100 Watt`lık Shark Markalı Isıtıcı. 6) Ocean - Free Markalı Şelale Tipi Filtre. 7) Sobo (WP-1200F) Markalı İç Filtre. 8) Hava Motoru , Borusu Ve Hava Taşı Gibi Plastik Duvara Yapışabilen Bişey. 9) Ön Cama Yapıştırılmış Derece. *** Herşey Sorunsuz Bir Şekilde Çalışmaktadır. *** Siz Sadece Suyunu Koyun Ve Çalıştırın. Balık Seçimi Size Kalmış ... Hepsi Dahil Akvaryumun Fiyatı ; 125 YTL`dir. Fiyatta Pazarlık Yapılır. Nakliye Alıcıya Ayittir. Fotoğraf Yoktur. İsteyen Akvaryumu Evimden Görebilir. ---------------------------------------------------------------- Satılık Atman 3336 Markalı Dış Filtre. Temiz Ve Sorunsuz Çalışmaktadır. Malzemeleri İle Verilecektir. Ek Bir Masraf Gerektirmemektedir. Fiyatı: 75 YTL`dir. Fiyatta Pazarlık Yapılır. Nakliye Alıcıya Ayittir. Fotoğraf Yoktur. ---------------------------------------------------------------- Demir Sehpa 2 Katlıdır. Üste Büyük Akvaryumu , Alta Küçük Akvaryumu Ve Dış Filtreyi Rahatlıkla Koyabilirsiniz. Kısacası Hepsi Bir Takım Ve Tay - Mur Güvencesi İle ... Toplu Alım Fiyatı: 250YTL Fiyatta Pazarlık Yapılmaz. Nakliye Alıcıya Ayittir. Fotoğraf Yoktur. İlgileniyorsanız ; 0536 270 70 23 (Cem ÇAĞLAYAN)

img

jhem

17 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ankara`dayım. Yazmayı Unutmuşum ...

img

jhem

ÖZEL MESAJ

Atman 3336 Satılmıştır ... İlan Günceldir ...

img

jhem

ÖZEL MESAJ

100x30x45h 80 YTL - 65x25x35h 100 YTL Olmustur ... Fiyatlarda Kesinlikle Pazarlık Yapılmaz ... Saygılarımla ...

img

jhem

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben almak istiyorum msn den konusalım durumu eklersen [email protected] detayları bekliyorum oldugu gıbı ekle

img

condor10ur

17 yıl 8 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

100x30x45h Ölçülerindeki Akvaryum Satılmıştır ...

img

jhem

ÖZEL MESAJ

abi ben almak istiorum dierini [email protected] msn için

img

gokhannergis

17 yıl 8 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

65x25x35h Ölçülerindeki Akvaryum Halen 100 YTL`ye Satılıktır ... Günceldir ...

img

jhem

ÖZEL MESAJ

Fiyatı 90YTL Olmuştur ... İlan Günceldir ...

img

jhem

ÖZEL MESAJ

Fiyat 80YTL Olmuştur ... İlan Günceldir ...

img

jhem

ÖZEL MESAJ