Köpek Forumları > Kayıp Köpekler :(
Umraniye Belediyesi`nin yasalara aykiri kopek toplaması ve kopeklerin akibeti? Kopegim kayıp :((
Yaklasik 6 yildir baktigimiz,asilari tamam,karnesi olan ve barinak gorevlilerinin de ozel olarak tanidiklari kopegimiz 03.08.07 tarihinde igne ile vurularak alinmis ve ne oldugu su ana kadar belli degildir. Ust kat komsularimiz Umraniye Belediyesi ne ait Kirmizi aracin kopegi aldiklarini diger kopegimizi de silahla kovaladiklarini gormus ve aksam bize haber verdiklerin de hemen aradik ama ulasamadik kimseye elbette.Ertesi gun Barinaga gittik,tum kafesleri hem icerden hem disardan dolastik ama yok yok... Hatta o gun hic kopek getirilmedigi soylendi... Ayni ekip ertesi gun de vardiyada oldugundan Pazar sabahi 8.30 gibi tekrar gittik toplayicilarla konustuk ve hepsi taniyorlar bizi ustelik.. Once inkar ettiler, daha sonra o gun sikayet (sikayet eden de yan apartmanda yasayan insan demeye utandigim canavar ruhlu bir adam ki ayni kisi gecen hafta yeni dogum yapmis bir anne kediyi uzaklara atmis,bebeklerini ise daha sora farkedip cope atmistir halihazirda o gozu yeni acilan bebekleri de yasatmaya ugrasiyoruz )uzerine cesitli semtlerden 5 kopek aldiklarini soylediler. Ne oldu nerede bu kopekler dedigimizde en son kopegi alirken hepsi kacti dediler. Nasıl olur o yaptıklari igne yaklasik 2.5-3 saat uyutuyor kopekleri tabi ki oldurmek icin yapmadilarsa..Baygın kopekler nasil kacarlar kapalı arabadan ? Bos igneyi evin onunde bulduk dedik ve zorladik biraz.. Bu kez o gun toplanan kopekleri 2 semte baygin vaziyette attiklarini soylediler.. Camlik Ikbal Caddesi ve DES Sanayi Sitesi ile Esensehir arasindaki bolgelere.. Birbirinden uzak,ilgisiz hele 2. bolge hic bir sekilde hayvanlarin yasayamayacagi olaganustu kotu bir yer.. O gunden beri sokak sokak 2 bolgeyi geziyoruz ama yok yok.. Boyle bir uygulama yok ve yasal degil..Hesabini kime,nasil soracagiz..? Ve bu surekli devam ediyor.. Zavalli oglusumu kopek dogusturen cocuklarin elinden kurtardik,defalarca olumden dondu ama gorevi onlari tedavi etmek,yasamalarini saglamak olan Belediye gorevlilerinden kurtaramadik ne yazik ki.. Koca goruntusune ragmen cok uysal, 3 yasindaki cocuklarin bile boynuna ip baglayip goturmesine izin veren oglum simdi nerede ??? Yasiyor mu ? o VİCDANSİZ kisinin sikayet etme hakki var ama bizler gibi yasatmaya calisan,koruyan,besleyen,tedavilerini yaptiran,kisirlastiranlarin hakki ne ? Sadece bir kap yemek ve su icin yasam boyu sadakatini veren canlarin hakki ne ve nerede ? Ekte bikac resmini koyuyorum Kocaman Oğlus`umun.. Belki okuyan,goren yada o civarlarda yasayan-calisan birinin dikkatini ceker.. Yaklasik 7-8 yaslarinda Kangal-Rott kirma siyah bir cocuk o..ARAP yada Oglus dediginizde yaklasir,son derece uysaldir.. Lutfen bir sekilde haberi olan bana 216-523 08 20 yada 536-220 01 95 nolu telefonlardan ulasir mi ?? Ben yine de aramaya devam edecegim ama zaman gectikce o bolgelerden baska yerlere gitme olasiligi yukseliyor:((
SEVGİLİ JOYA BEN KAYIP KÖPEK HERKÜLÜN SAHİBİYİM ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN Kİ ÇOK AĞLADIM NE KADAR VİCDANSIZ BUNLAR. BUNLAR İNSAN DEĞİL HAYVAN DA DİYEMİYORUM NE OLUR SESİMİZİ BİRİLERİ DUYSUN ARTIK. ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH BULURSUN. GÖZÜM HEP DIŞARDAKİ SOKAK KÖEPKLERİNDE KENDİ KÖPEĞİMİ BULAMADIM BELKİ BAŞKASININ KİNİ BULURUM DİYE. HOŞÇAKAL
inşallah bulursunuz oğlunuzu..çok üzüldüm :( el ilanları dağıtsanız belki işe yarar.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar..Hala arıyoruz :(( Bırakılan bölgeler el ilanlari için uygun yerler değil maalesef..Bugün de farklı duyumlar aldım başka yerlere de bırakılmışlar,orman içlerine vs vs.. Oralarda ise zaten çok zor.. Sali günü barinaga gidecegim tekrar ve duruma göre ilgili birimlere ihbarda bulunacagim.. Tüm kayıplar kavuşur inşallah sevdiklerine tekrar... :(((
bende umranıye cıvarında coccer buldum 1:5 2 yasları arasında dısı cok ısteyen var ama vermıyorum bende sahıbını bulmaya clısıyorum ama nasıl :(