Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

KEdim Kumunun içinde yuvarlanıyoR!!! :)

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 ay kadar önce aldığım 2.5 aylık civarına olan kedim, tuvalet kabının içinde oynamayı çok seviyor! Düzenli temizlemeye çalışıyorum, ama hijyen/hastalıklar açısından endişeliyim. Onu bundan nasıl vazgeçirebilirim, bir fikri, önerisi olan var mıdır???... :) Sevgiler.

img

isilbo

19 yıl 10 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilgi çekici oyunlar bulabilirsiniz:)

img

elmas

20 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tuvaleti yok et :) ehue şaka bir yana yumak filan oyna onu boş bırakma boş oldugu zaman oraya gider:) bol eğlenceler ikinizede

img

wolf_alone

19 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba isilbo benim kedim de bir aralar tuvalet kabının içinde oyun oynuyordu sana tafsiyem ince taneli kum kullanıyorsan değiştirmen nedense ince taneli kumu eşelemeyi bir oyun muş gibi hissediyorlar ben olay yüzünden daha iti taneli çakılımsı kumlardan kullandım ve ayrıca bir süre tuvalet kabına ulaşamamasını sağladım sadece tuvaleti geldiğinde kabı çıkardım ve ihtiyacını giderdi tyvalet kabı ortalıkta yokken kedin biraz mızmızlanacak işte o mızmızlanmada tuvalet kabını çıkar ve ihtiyacını gidersin böylece o kabın bir oyuncak olmadığını anlasın :) sevimli yaramaza selam kendine ve kedine iyi bak saygılar

img

meetjoeblack

20 yıl 4 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ